​Telenor-samarbejde gør Samsung-telefoner mere sikre

Telenor integrerer nu sikkerhedsløsningen Samsung Knox med deres Mobile Device Management for at give mere sikre Samsung-telefoner.

​Telenor-samarbejde gør Samsung-telefoner mere sikre

Mange virksomheder tilbyder arbejdstelefoner til deres ansatte og det kræver ekstra fokus på sikkerheden. Det har fået Telenor til at indgå et strategisk samarbejde med Samsung.

Samarbejdet betyder kort fortalt, at Telenor kan rulle de nyeste og forbedrede sikkerhedsløsninger ud på alle nyere mobiltelefoner og tablets fra Samsung.

Samsung Knox integreres med Telenor MDM – bedre sikkerhed for virksomheder

Det sikrer blandt andet, at virksomheden eller organisationen får bedre kontrol med alle sine enheder. Samtidig vil alle enheder altid være opdaterede med den nyeste version af firmware. Det gælder både enheder, der bruges af flere medarbejdere – for eksempel på daginstitutioner og plejehjem – og også de enheder, der altid bruges af den samme medarbejder.

Det er ikke, fordi løsningen, som Samsung stiller til rådighed, som sådan er ny. Det er sikkerhedsløsningen Samsung Knox, der benyttes, men den integreres i Telenor MDM (Mobile Device Management). Telenor MDM er en standard, der giver erhvervskunder mulighed for at styrke sikkerheden og kontrollen over de enheder, virksomheden eller organisationen har ude hos de enkelte medarbejdere.

Virksomheden bestemmer selv, hvilke muligheder og begrænsninger der skal være på hver enkelt enhed.

Samsung Knox består af en række sikkerhedsprodukter, der er bygget ind i Samsungs enheder. For eksempel kan Samsung Knox bruges til at holde dokumenter private og beskytte følsomme virksomhedsdata.

Se også: Billige Samsung telefoner

Kunder vil have standardiserede løsninger der kan tilpasses

Telenors erhvervsdirektør Mikkel Kruse forklarer, at de oplever en stigende efterspørgsel efter standardiserede løsninger, så kundens medarbejdere har let og lige adgang til deres digitale værktøjer. Samtidig eftersørger virksomheder og organisationer også løsninger, der kan skræddersy til den enkelte organisation.

Med samarbejdet med Samsung får Telenor får nu bedre muligheder for at hjælpe den enkelte virksomhed med at sikre ensartethed og samme sikkerhedskonfigurationer på tværs af alle enheder, slår Mikkel Kruse fast.

Se også: Find de bedste telefoner til din virksomhed