Guides, kvalitetstest & anmeldelser af iPhones

Nye iPhones fra Apple bliver altid testet, bedømt og anmeldt af vores mobileksperter – Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald -, og deres test og bedømmelser af iPhones er altid grundige og relateres altid til priserne på de enkelte iPhones. Læs mere om hvordan iPhones testes og anmeldes.

Vi anbefaler:
Sammenlign aktuelle priser & tilbud på iPhones
Se de bedste iPhones på markedet
Se bedste iPhones til prisen

Sådan testes, bedømmes & anmeldes iPhones

Samtlige iPhones testes og bedømmes af vores mobileksperter på 10 relevante kvalitetsparametre. På baggrund af eksperternes grundige test bliver hvert af de 10 kvalitetsparametre bedømt og først derefter produceres selve anmeldelsen af den enkelte iPhone. I udarbejdelsen af anmeldelsen tages der også hensyn til prisen på iPhonen. Hvor meget kvalitet får man for pengene er et centralt spørgsmål, som anmeldelserne altid giver klare svar på.

Test og anmeldelser af iPhones bliver publiceret i et web-tv-format, hvor vores mobileksperter – Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald – i fællesskab, anmelder den enkelte iPhone. Deres fælles anmeldelse kaster ofte lys på nye og interessante aspekter, og deres anmeldelser af iPhones er med garanti også op til fuld diskussion. Der er meget de er enige om, men Steen og Daniel har ofte meget forskellige holdninger og synspunkter, og når de kommer op til overfladen i deres fælles anmeldelse af iPhones, så giver de utvivlsomt også seeren nogle interessante og nyttige informationer med på vejen.

Vi anbefaler:
Nyeste test & anmeldelser af mobiltelefoner
Guides & sparetips til smartphones