Store mobiltelefoner med stor skærm

Store mobiltelefoner med store skærme er ideelle til Gaming og Streaming, men de kan ikke betjenes let og behændigt med en enkelt tommelfinger. Store mobiltelefoner er for de store oplevelser og kan bedst beskrives som små tablets. Fordelene med store mobiltelefoner er mange. Særligt hvis man bruger mobilen til Gaming & Streaming og hvis man bruger mobilen til at læse og skrive mails.

En stor, lysstærk og hurtig mobilskærm gør hele forskellen for rigtig mange danskere. Ja mobilen fylder mere i baglommen, tasken og i hænderne, men til gengæld er store mobiltelefoner med store skærme blevet en nødvendighed for rigtig mange danskere. De tilbyder ganske enkelt noget herlighed og maksimerer hele oplevelsen af internettet.

Tabellen viser de bedste store telefoner med stor skærm. Seneste opdatering er foretaget klokken 04:00 i nat. Tabellen rangerer telefonerne efter kvalitet & pris. Læs mere om store mobiltelefoner.

Mobil
Samlet Bedømmelse
Bedste købspris
Se mere
#1
13 tilbud. Spar op til 1.951,-
OnePlus 12 (Android 2024) 256 GB
Samlet Bedømmelse: 89 /100
Mindstepriser fra: 6.748,-
Scorer højt på: Design og materialer, Batterilevetid, Display og skærm, Kamera & Video, Navigationshastighed, Datahastighed og Gaming og streaming.
Scorer lavt på: Antennekvalitet.
Bedste pris uden abonnement: Inphone.dk, 6.748,-
#2
12 tilbud. Spar op til 1.898,-
OnePlus 12 (Android 2024) 512 GB
Samlet Bedømmelse: 89 /100
Mindstepriser fra: 7.101,-
Scorer højt på: Design og materialer, Batterilevetid, Display og skærm, Kamera & Video, Navigationshastighed, Datahastighed og Gaming og streaming.
Scorer lavt på: Antennekvalitet.
Bedste pris uden abonnement: Inphone.dk, 7.101,-
#3
10 tilbud. Spar op til 4.329,-
Xiaomi 12 Pro (2022) 256 GB
Samlet Bedømmelse: 88 /100
Mindstepriser fra: 3.670,-
Scorer højt på: Design og materialer, Display og skærm, Kamera & Video, Navigationshastighed, Datahastighed og Gaming og streaming.
Scorer lavt på: Intet at bemærke
Bedste pris uden abonnement: NordicElectronics, 3.670,-
Tabellen viser priser og kvaliteter på store mobiltelefoner med stor skærm. Rangering af telefoner er baseret på telefonernes samlede bedømmelse. Samtlige telefoner har en skærmstørrelse der er større end 6,2 tommer

En stor mobiltelefon med stor skærm

Størrelsen kan gøre hele forskellen. Særligt hvis du bruger mobilen til Gaming & Streaming og rent professionelt til at læse og sende mails. Store telefoner med store skærme er ikke kun en gimmick. De er ofte lysstærke og har en hurtig reaktionshastighed hvilket er ideelt for både underholdning og arbejdsbrug.

For nogle år tilbage var tablets virkelig i skuddet, men de seneste års forbedringer af skærmstørrelse på mobiltelefoner, har taget noget af brodden af Tablettens succes. Store telefoner med store skærme er absolut kommet for at blive, for de tilfører virkelig noget reel værdi til mobilen. Særligt hvis du bruger mobilen til underholdning og rent arbejdsmæssigt.

Se også:
Se bedste mobiltelefoner til Gaming & Streaming
Test & anmeldelser af nyeste telefoner
Guides & sparetips til telefoner