Guides, kvalitetstest & anmeldelser af HTC telefoner

Nye HTC mobiler bliver testet, bedømt og anmeldt af vores mobileksperter – Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald – og deres test og bedømmelser af HTC telefonerne er altid grundige og deres anmeldelser forholder sig altid til priserne og gode alternativer fra de øvrige mobilproducenter. Læs mere om test og anmeldelser af HTC telefoner.

Test, bedømmelser & anmeldelser af mobiltelefoner fra HTC. Se hvad vores mobileksperter har at sige om kvaliteter, fordele, ulemper, pris og gode alternativer til de enkelte HTC telefoner. 

Vi anbefaler:
Sammenlign priser på HTC telefoner
Se Top-40 mest solgte telefoner i april 2024
Se Top-30 billigste telefoner

Sådan testes, bedømmes & anmeldes HTC telefoner

HTC telefoner testes og bedømmes af vores mobileksperter på 10 relevante kvalitetsparametre. På baggrund af eksperternes grundige test bliver hvert af de 10 kvalitetsparametre bedømt på en skala fra ét til 10, hvor 10 er bedst og først derefter produceres selve anmeldelsen af HTC mobilen.

I anmeldelser af mobiltelefoner fra HTC lægges der vægt på at præsentere testresultater og bedømmelser af HTC telefonens kvaliteter:

Anmeldelser af HTC telefoner baseres på test af:

  1. Antenne & Mobildækning
  2. Kamera & Video
  3. Brugervenlighed
  4. Skærm & Display
  5. Batterilevetid
  6. Data-hastighed
  7. Design & Materialer
  8. Samtalekvalitet
  9. Navigationshastighed
  10. Gaming & Streaming

Anmeldelser af HTC telefoner stiller skarpt på fordele og ulemper ved de enkelte kvalitetsparametre, og hele anmeldelsen sættes hertil i perspektiv når mobileksperterne også tager stilling til pris og gode alternativer til den anmeldte HTC mobil.

Mobileksperterne – Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald – er også meget opmærksomme på HTC telefonernes mobilstråling og i hvilken grad de f.eks. kan konfigureres, og derved være anbefalelsesværdige til børn.

Vi anbefaler:
Nyeste test & anmeldelser af mobiltelefoner
Nyttige vejledninger, tips & råd
Få mere mobil til prisen