De bedste Oppo telefoner på markedet

er den bedste Oppo mobil på markedet i dag. Med en samlet bedømmelse på /100 er en af de bedste telefoner på markedet.

Tabellen nedenfor rangerer samtlige mobiltelefoner fra Oppo ud fra en samlet kvalitetsbedømmelse. De bedste mobiltelefoner fra Oppo er højest rangeret i oversigten.

Hvilken Oppo mobil der er den bedste for dig, er selvfølgelig et spørgsmål om dine behov, kvalitetskrav og betalingsvillighed. Hvis du er i tvivl, kan du altid tjekke Top-30 bedste mobiltelefoner på markedet som er opdateret i dag d. 20-04-2024.

Læs mere om hvordan vi finder de bedste Oppo telefoner.

Oppo A72 Android

Bedømmelse

Antennekvalitet:
8 / 10 (God)
Batterilevetid:
6 / 10 (Gennemsnitlig)
Kamera & Video:
6 / 10 (Gennemsnitlig)
Datahastighed:
6 / 10 (Gennemsnitlig)
Display & billede:
6 / 10 (Gennemsnitlig)
Brugervenlighed:
6 / 10 (Gennemsnitlig)
Samtalekvalitet:
5 / 10 (Gennemsnitlig)
Gaming & Streaming:
6 / 10 (Gennemsnitlig)
Design & materiale:
5 / 10 (Gennemsnitlig)
Navigationshastighed:
7 / 10 (God)
SAR-værdi:
0.48 W/kg (Meget lav)
Samlet Bedømmelse: 61/100
Se priser »
Den bedste Oppo mobil på markedet. Tabellen rangerer samtlige telefoner fra Oppo ud fra en samlet bedømmelse af kvaliteterne. Den bedste Oppo for dig er imidlertid mobilen, der bedst muligt opfylder dine faktiske behov, kvalitetskrav og pengepung.

Sådan finder vi den bedste Oppo mobil

Samtlige mobiltelefoner fra Oppo bliver nøje testet og bedømt af vores mobileksperter. Kåringen af tidens bedste Oppo offentliggøres typisk i god tid inden mobilen kommer på markedet. Mobilproducenterne sender os de nyeste telefoner længe inden de lanceres, så vi har tid og kapacitet til at teste og bedømme dem i forhold til de øvrige telefoner på markedet.

Se også: Sådan, tester, bedømmer og anmelder vi mobiltelefoner.

er samlet set den bedste Oppo telefon på markedet i dag og derfor rangerer den også højest i tabellen ovenfor, men er ikke nødvendigvis den bedste mobil for dig. Hvilken mobiltelefon, der rent faktisk er den bedste for dig, er en funktion af dine behov, kvalitetskrav og mobiltelefonernes aktuelle priser, som kan variere meget fra dag til dag.

Hvis du er i tvivl om er den bedste mobil for dig kan du bruge vores Tjeneste Få Mere Mobil Til Prisen. Her kan du ved at angive dine behov og kvalitetskrav få listet de bedste mobiltelefoner, der lige netop opfylder dine behov bedst muligt og til den billigste pris.

Vi anbefaler:
Aktuelle priser på Oppo telefoner
Test & bedømmelser af mobiltelefoner
Sparetips & anbefalinger
Aktuelle mobilpriser