Guides, kvalitetstest & anmeldelser af Samsung telefoner

Nye Samsung mobiler bliver testet, bedømt og anmeldt af vores mobileksperter – Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald -, og deres test og bedømmelser af Samsung telefonerne er altid grundige og deres anmeldelser forholder sig altid til priserne og gode alternativer fra de øvrige mobilproducenter. Læs mere om test og anmeldelser af Samsung telefoner.

Vi anbefaler:
Sammenlign aktuelle priser på Samsung telefoner
Se Top-40 mest solgte & populære telefoner, [Month], [Year]
Find billigste mobil på markedet

Sådan testes, bedømmes & anmeldes Samsung telefoner

Samsung telefoner testes og bedømmes af vores mobileksperter på 10 relevante kvalitetsparametre. På baggrund af eksperternes grundige test bliver hvert af de 10 kvalitetsparametre bedømt på en skala fra ét til 10, hvor 10 er bedst og først derefter produceres selve anmeldelsen af Samsung mobilen.

I anmeldelser af mobiltelefoner fra Samsung lægges der vægt på at præsentere testresultater og bedømmelser af Samsung telefonens kvaliteter:

Anmeldelser af Samsung telefoner baseres på test af:

  1. Antenne & Mobildækning
  2. Kamera & Video
  3. Brugervenlighed
  4. Skærm & Display
  5. Batterilevetid
  6. Data-hastighed
  7. Design & Materialer
  8. Samtalekvalitet
  9. Navigationshastighed
  10. Gaming & Streaming

Anmeldelser af Samsung telefoner stiller skarpt på fordele og ulemper ved de enkelte kvalitetsparametre, og hele anmeldelsen sættes hertil i perspektiv når mobileksperterne også tager stilling til pris og gode alternativer til den anmeldte Samsung mobil.

Mobileksperterne – Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald – er også meget opmærksomme på Samsung telefonernes mobilstråling og i hvilken grad de f.eks. kan konfigureres, og derved være anbefales værdige til børn.

Vi anbefaler:
Nyeste test & anmeldelser af mobiltelefoner
Vejledninger, tips & råd
Nyheder, Leaks & Rygter om telefoner