Guides, kvalitetstest & anmeldelser af Google telefoner

Nye Google mobiler bliver testet, bedømt og anmeldt af vores mobileksperter – Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald – og deres test og bedømmelser af Google telefonerne er altid grundige og deres anmeldelser forholder sig altid til priserne og gode alternativer fra de øvrige mobilproducenter. Læs mere om test og anmeldelser af Google telefoner.

Test, bedømmelser & anmeldelser af mobiltelefoner fra Google. Se hvad vores mobileksperter har at sige om kvaliteter, fordele, ulemper, pris og gode alternativer til de enkelte Google telefoner. 

Vi anbefaler:
Sammenlign priser på Google telefoner
Se Top-40 mest solgte telefoner i april 2024
Se Top-30 billigste telefoner

Sådan testes, bedømmes & anmeldes Google telefoner

Google telefoner testes og bedømmes af vores mobileksperter på 10 relevante kvalitetsparametre. På baggrund af eksperternes grundige test bliver hvert af de 10 kvalitetsparametre bedømt på en skala fra ét til 10, hvor 10 er bedst og først derefter produceres selve anmeldelsen af Google mobilen.

I anmeldelser af mobiltelefoner fra Google lægges der vægt på at præsentere testresultater og bedømmelser af Google telefonens kvaliteter:

Anmeldelser af Google telefoner baseres på test af:

  1. Antenne & Mobildækning
  2. Kamera & Video
  3. Brugervenlighed
  4. Skærm & Display
  5. Batterilevetid
  6. Data-hastighed
  7. Design & Materialer
  8. Samtalekvalitet
  9. Navigationshastighed
  10. Gaming & Streaming

Anmeldelser af Google telefoner stiller skarpt på fordele og ulemper ved de enkelte kvalitetsparametre, og hele anmeldelsen sættes hertil i perspektiv når mobileksperterne også tager stilling til pris og gode alternativer til den anmeldte Google mobil.

Mobileksperterne – Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald – er også meget opmærksomme på Google telefonernes mobilstråling og i hvilken grad de f.eks. kan konfigureres, og derved være anbefalelsesværdige til børn.

Vi anbefaler:
Nyeste test & anmeldelser af mobiltelefoner
Nyttige vejledninger, tips & råd
Få mere mobil til prisen