Mere mobil for pengene – Angiv dine behov & find bedste mobil

Få mere mobil for pengene. Den bedste mobil for dig bør tage udgangspunkt i dine behov, kvalitetskrav og pengepung. Der er hundredvis forskellige mobiltelefoner på markedet og de har alle deres finesser, smarte funktioner, fordele og ulemper, og så sælges de til meget forskellige priser.

Det kan derfor være svært at finde mobiltelefonen, der er absolut bedst til dine behov, kvalitetskrav og pengepung. Derfor har vi udviklet søgefunktionen – Mere Mobil Til Dine Behov -, som gør det let og enkelt for dig at finde de bedste telefoner til dine behov.

Ved at angive hvilke kvalitetskrav du sætter højest i en mobiltelefon, kan du hurtigt se hvilke telefoner på markedet, der passer bedst til dine behov. Læs mere om Mere Mobil Til Prisen.

For at få Mest Mobil til prisen bør du foretage bevidste prioriteringer og kun angive kvalitetsparametre, der rent faktisk har betydning for din brug af mobilen i hverdagen. Søgefunktionen ”Mere Mobil Til Prisen” finder de bedste telefoner i henhold til dine valgte kvalitetsparametre og matcher automatisk disse med telefonenernes aktuelle priser – På den måde sikrer vi, at du får en rangering af telefoner, der giver Mest Mobil Til Prisen. Hvilken mobil du vælger, er så fuldstændig op til dig.   

Angiv dine behov og kvalitetskrav, og få mere mobil til prisen

Det er meget enkelt. Sæt blot flueben ved de kvaliteter du prioriterer der skal være i højsædet ved din næste mobil og få mere mobil til prisen. Når du har vinket af ved dine foretrukne kvaliteter, klikker du blot Søg.

Det tager nogle sekunder for os at filtrere og rangere dine bedste alternativer og matche dem med de dagsaktuelle priser, men til gengæld kan du spare mange penge ved at vente lidt på resultatet.

Søgefunktionen er let at benytte. Den er baseret på ekspertbedømmelser af de 10 vigtigste kvalitetsparametre i en mobiltelefon:

  • Kamera & Video.
  • Antennekvalitet & mobildækning.
  • Batterikapacitet, batterilevetid og opladningshastighed.
  • Brugervenlighed, justering af ikoner & indstillinger.
  • Gaming & Streaming; lysstyrke og billedkvalitet.
  • Hastighed på internettet.
  • Skærm, Display, opløsning & hastighed i billedegengivelse.
  • Samtalekvalitet & lyd.
  • Navigationshastighed & hastighed i brugerflade.
  • Design, materiale, holdbarhed & finish.


Søgeresultatet præsenterer dig for den samlede bedømmelse af de kvalitetsparametre du har angivet og matcher dem med de dagsaktuelle mobilpriser. Mobilen der giver dig mest relevant kvalitet for pengene, troner øverst i tabellen – Tabellen viser dig således hvilken mobil, der giver dig mest mobil kvalitet til prisen.

Sådan får du mere mobil til prisen

Klik på de kvalitetsparametre der har størst betydning for dig og få meget mere mobil til prisen. Kvaliteterne du angiver matches automatisk med mobiltelefonernes aktuelle dagspriser og mobileksperterne – Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald -, løbende test, bedømmelser og anmeldelser af samtlige telefoners kvaliteter.

Det er meget enkelt. Du får meget mere mobil for pengene hvis du først og fremmest tager udgangspunkt i egne behov. Hvorfor betale dyrt for en mobil med høj samtalekvalitet, hvis du primært bruger mobilen på nettet, hvorfor betale dyrt for en mobil med et Apple logo, når en relativt ukendt mobiltelefon kan være bedre og meget billigere og hvorfor betale dyrt for en mobil med et super godt kamera, hvis du aldrig tager billeder – På Mobilpriser.dk finder du meget mere mobil til prisen.

”Mere Mobil Til Prisen” er en søgefunktion, der gør det let og enkelt, at identificere hvilke telefoner på markedet, der ganske enkelt giver dig Mest Mobil for pengene.

Søgefunktionen ”Mere Mobil Til Prisen” er udviklet af Mobilselskabet Aps og er baseret på algoritmer udviklet af Nicolas Fredriksen, Direktør & stifter af Mobilselskabet Aps. ”Mere Mobil Til Prisen” er rettighedsbeskyttet og unikt for Mobilpriser.dk.

Se også:
Test, bedømmelser & anmeldelser af de nyeste telefoner
Eksperternes guides & sparetips til valg af mobiltelefon
Se aktuelle priser & tilbud på alle telefoner