Kia Niro er en oplagt familiebil med plads til lidt af hvert

Den nye Kia Niro hybrid opfylder mange af de krav, som bilkøbere har i dag - uanset hvem du er. Læs med her, for at se om bilen er noget for dig.

Kia Niro er en oplagt familiebil med plads til lidt af hvert

Dette indhold er sponsoreret. Den nye Kia Niro hybrid opfylder mange af de krav, som bilkøbere har i dag – uanset hvem du er. Læs med her, for at se om bilen er noget for dig.

En kompakt SUV

Når man står overfor at skulle købe en ny bil, er der mange spørgsmål man bør stille sig selv. Et spørgsmål som mange stiller sig selv er, hvilken størrelse bilen skal have, skal det måske være en SUV? Det er ikke sikkert, at du har lyst til at køre rundt i en stor og voldsom SUV, men der er ingen tvivl om, at en hævet køreposition giver en helt anden oplevelse, når man sætter sig bag rattet.

Med et bedre overblik i kabinen er det nemmere at betjene alle funktioner, samtidig med at den bedre position også giver et bedre et overblik over vejen, hvilket uden tvivl er med til at skabe en mere sikker og mere tryg køretur, både for dig og dine medpassagerer. Dette er netop hvad Kia Niro tilbyde.

Med en kompakt SUV får du det bedste fra SUV-verdenen: den rummelige kabine og det store bagagerum, samtidig med at du får en bil, som man også kan manøvre i storbyen.

Sikkerhed i verdensklasse

Med en Kia Niro hybrid får man som nævnt en mere sikker tur, da man har et bedre overblik fra den hævede førerposition, men sikkerheden stopper ikke her. Bilen kommer naturligvis med fartpilot og vognbaneassistance, så du ikke selv behøver at styre hverken fart eller retning – det klarer bilen for dig.

I stedet kan du fokusere på dine medtrafikanter, og på måde være ekstra opmærksom på udefrakommende elementer. Men selv her har Kia også tænkt på sikkerheden, og med blind spot detection bliver du nemlig advaret af systemet, når en medtrafikant befinder sig i dine blinde vinkler. Så er du helt sikker på, at du ikke kommer til at lave en hasarderet overhaling eller på anden måde skaber usikre situationer i trafikken.

De bedste fra to verdener

Der findes mange forskellige biltyper efterhånden, også selvom at det kun er få år siden, at der kun fandtes benzin- og dieselbiler. I dag fås disse stadig, men også hybrid og elbiler er kommet til.

Hybriden er den oplagte løsning, hvis man ønsker det bedste fra de klassiske benzinmotorer og de nye batteridrevens biler. Kia Niro hybrid er den bedst sælgende plug-in-hybrid i de sidste fire år i Danmark, for danskerne har netop fået øjnene op for, at bilen er en perfekt familiebil med moderne og smarte funktioner, der fremtidssikrer dit næste bilkøb.