Alternativer til iPhone 12 – De bedste Android-telefoner

iPhone 12 er en god mobiltelefon, men der findes også nogle virkelig gode alternativer. Her kigger vi på de bedste Android-telefoner, og en enkelt iPhone, som alternativer til iPhone 12.

Alternativer til iPhone 12 – De bedste Android-telefoner

Når der kommer nye iPhones på markedet, så står verden hvert år stille et øjeblik. De seneste år har der ikke været store nyheder i Apples iPhones, men i år er der altså sket lidt af hvert. Designet er nyt, der er 5G ombord og så er de endnu hurtigere end tidligere. Men tro ikke at Android-konkurrenterne har ligget på den lade side, tværtimod. Her tager vi et kig på de bedste Android-telefoner og alternativer til iPhone 12.

Engang gjorde Android-producenterne alt hvad de kunne for at følge med Apple. Men sådan er det ikke længere, og nu er det ofte Apple der er bagud i den teknologiske udvikling. Med iPhone 12 har Apple dog taget et ordentligt ryk og nu igen ret godt med på mange områder. Det gælder både ydelse, skærm, kamera og ikke mindst 5G. Alligevel finder man funktioner i de bedste Android-telefoner, som iPhonen kun kan drømme om.

I de bedste Android-telefoner finder man nemlig funktioner, som kan gøre dem til det bedste valg for dig. Der er flere muligheder og funktioner i kameraet, hurtigere opladning, hurtigere skærme med 120 Hz-opdateringsfrekvens og muligheder for at tilpasse brugerfladen. Er du fristet af at købe en iPhone 12, så sørg lige for at tage et kig på disse Android-telefoner først – der kan nemlig også være penge at spare.

Læs også: Top 10 telefoner med de bedste skærme

De bedste alternativer til iPhone 12

1. Samsung Galaxy S20 FE 5G

Her er mobiltelefonen, som nok er årets største overraskelse. Med Samsung Galaxy S20 FE 5G får man en utrolig value for money. Den har hurtig ydelse, en flot 120 Hz-skærm, et fremragende kamera og lang batteritid samt 5G. Og så koster den 1.500 kroner mindre end iPhone 12 med identisk lagerplads. Og så kan lagerpladsen udvides med MicroSD.

Samlet Bedømmelse: 84/100. Bedste pris fra 5.999 kroner – sammenlign priser på Galaxy S20 FE 5G

2. Sony Xperia 5 II

En lille og kompakt telefon fra Sony, som byder på hardware fra øverste hylde. Sony Xperia 5 II kommer med en ultramoderne skærm i 21:9 format og med 120 Hz-skærmopdatering. Den er lynhurtig og tilbyder ekstra til dig der går op i kameraer.

Samlet Bedømmelse: 85/100. Bedste pris fra 5.256 kroner – sammenlign priser på Xperia 5 II

3. Samsung Galaxy S20

Vi kommer heller ikke uden om flagskibet fra Samsung, Galaxy S20. Her får man en 120 Hz-skærm på 6,2 tommer og dimensioner tæt på iPhone 12. En fremragende mobiltelefon med et kamera i top – og nu til en skarp pris. Og så kan lagerpladsen udvides med MicroSD.

Samlet Bedømmelse: 84/100. Bedste pris fra 5.670 kroner – sammenlign priser på Galaxy S20

4. OnePlus Nord

Er det designet og den lækre softwareoplevelse samt hyppige softwareopdateringer som trækker, så er OnePlus Nord et godt alternativ. Og så er den samtidig mange tusinde kroner billigere. Her får man et større 6,4 tommer skærm med 90 Hz-skærmopdateringsfrekvens.

Samlet Bedømmelse: 77/100. Bedste pris fra 4.010 kroner – sammenlign priser på OnePlus Nord

5. iPhone 11

Skal det være en iPhone, så kunne iPhone 11 være det oplagte alternativ. Her får man en telefon i samme størrelse og med en lang levetid. Det bedste er at her er mange penge at spare. Efter iPhone 12 blev lanceret dumpede Apple prisen på iPhone 11.

Samlet Bedømmelse: 67/100. Bedste pris fra 4.595 kroner – sammenlign priser på iPhone 11

Læs også: Top 10 bedste kameratelefoner