Bedst I Test – Sammenlign 10 kvaliteter & priser på alle telefoner

Der er hundredvis forskellige mobiltelefoner på det danske marked. Se samtlige mobiltelefoner rangeret efter Bedst I Test på 10 forskellige kvalitetsparemetre og udfra en samlet bedømmelse.

Vores mobileksperter, Steen Jørgensen & Daniel Søgaard Hald, tester og bedømmer alle mobiltelefoner på det danske marked, og det er deres bedømmelser der ligger til grund for rangeringen af Mobiltelefoner Bedst I Test, November 2022.

Med vores Bedst I Test kan du enkelt sammenligne alle telefonernes kvaliteter på hvert af de nedenstående kvalitetsparametre og samtidig sammenligne dagsaktuelle priser for hver mobil.

Hvilken mobil er bedst i test

I tillæg til at sammenligne alle telefoner på de ovenstående specifikke kvaliteter kan du også se rangeringen af alle telefonernes samlede kvaliteter og dermed se hvilken mobil der er bedst i test pr. dags dato.

Måske endnu mere interessant end at se hvilken mobil der er bedst i test, er det at se hvordan samtlige mobiltelefoner på det danske marked scorer indbyrdes i en samlet kvalitetsbedømmelse.

Se Top-20 Mobiltelefoner Bedst I Test – November, 2022

Sådan rangerer vi mobiltelefoner Bedst I Test

Det er vores mobileksperter der tester, bedømmer og rangerer alle telefonerne i Bedst I Test. Rangeringen bliver løbende opdateret i takt med at nye mobiltelefoner kommer på det danske marked. Ofte er det sådan at nye mobiltelefoner er en smule bedre end de foregående modeller og det forrykker selvfølgelig rangeringen af telefonernes indbyrdes bedømmelser og indbyrdes Bedst I Test placeringer.

Bedømmelserne af samtlige telefoner på markedet opdateres for hver ny mobiltelefon, der kommer på det danske marked. Kommer der f.eks. en ny mobil på markedet der er markant bedre end de eksisterende telefoner, så er det den nye mobil der tager topplaceringen, mens alle eksisterende telefoner rykker et eller flere hak ned i bedømmelse.

Vores Mobiltelefoner Bedst I Test er derfor en dynamisk proces, hvilket sikrer at du kan stole på de dagsaktuelle rangeringer, som også oplyser telefonernes priser.

Små forskelle i kvalitet, men store forskelle i pris

Vores løbende Bedst I Test rangeringer af samtlige telefoner viser selvfølgelig, at der er signifikante kvalitetsforskelle og dermed også store prisforskelle. Vores rangeringer viser imidlertid også at der blandt mobiltelefonerne i TOP-20 Bedst I Test – og det uanset hvilket kvalitetsparameter vi tester og bedømmer – er relativt små forskelle i kvaliteten, men meget store forskelle i pris.

Bedste mobil til prisen siger meget mere end telefoner Bedst I Test
Bedst I Test fortæller dig hvor god den enkelte mobil er relativt til andre telefoner på markedet og det er i sig selv en nyttig information, men Bedst I Test siger intet om hvor meget kvalitet du rent faktisk får for pengene.

I tillæg til vores løbende test, bedømmelser og rangeringer af telefoner Bedst I Test, opdaterer vi dagligt også priserne på samtlige telefoner på det danske marked. Ved at matche mobiltelefonernes kvaliteter med de aktuelle priser, kan vi beregne telefonernes Kvalitet/Pris Ratio og dermed rangere hvilke mobiltelefoner der giver mest kvalitet til prisen.

  • Mest kamera- & videokvalitet til prisen.
  • Mest mobildækning & antennekvalitet til prisen.
  • Mest batteri til prisen.
  • Mest spil- & streamingkvalitet til prisen.
  • Mest hastighed på nettet til prisen.
  • Mest brugervenlighed til prisen.
  • Mest skærm- & Displaykvalitet til prisen.
  • Mest navigationskvalitet til prisen.
  • Mest design & materialer til prisen.
  • Mest samtalekvalitet & Lyd til prisen.

Vi tilråder hertil at man også tager et over all tjek på de bedste telefoner til prisen. Ønsker man sig den samlet set bedste mobil til prisen, så er det her man bør rette sit blik.

Få mere mobil til dine behov, kvalitetskrav og betalingslyst

Hvis hverken Bedst I Test eller Bedst Til Prisen gør dig klogere på hvilken mobil, der er bedst til dine behov, kvalitetskrav og pengepung, så kan du prøve Få Mere Mobil Til Dine Behov som er en søgemaskine vi har udviklet. Søgemaskinen gør det enkelt for dig at angive hvilke kvalitetsparametre i en mobiltelefon, der er de vigtigste for dig.

En lynhurtig og intuitiv Tjeneste, der gør det let for dig at rangere samtlige telefoner ud fra dine kvalitetskrav og telefonernes dagsaktuelle priser. Med Mere Mobil får du listet samtlige telefoner på markedet ud fra hvilke telefoner der giver dig mest kvalitet for pengene.

Vi anbefaler også:
Tjek de billigste mobiltelefoner i Danmark
Bedste mobiltelefon til prisen
Mobilselskaber med rabat på telefoner