Bedste pris på Samsung Galaxy S22 Ultra hos teleselskaberne

Hvilke teleselskab har billigste pris på Galaxy S22 Ultra med abonnement? Vi finder den bedste pris på på Samsung Galaxy S22 Ultra hos teleselskaberne.

Bedste pris på Samsung Galaxy S22 Ultra hos teleselskaberne

Samsung Galaxy S22 Ultra er topmodellen fra Samsungs nye serie af telefoner, der netop er udkommet. Den byder på de absolut bedste specifikationer på markedet og kommer endda med en S Pen-stylus indbygget som et es i ærmet. Skulle du være interesseret i at skifte din nuværende telefon ud og skrive dig op til at forudbestille en S22 Ultra, giver det god mening at se på, hvad de danske teleselskaber har at byde på. I denne artikel kan du finde den bedste pris på Samsung Galaxy S22 Ultra hos teleselskaberne.

Samsung har taget al det gode fra sidste års topmodel og givet den nogle forbedringer, som formentlig vil friste flere til at købe S22 Ultra. Designet har fået en overhaling, der giver minder om deres nu afdøde Note serie. Officielt er Note-serien bekræftet død af producenten, men Galaxy S22 Ultra er med integreret S-Pen med samme funktioner den officielle arvtager for serien. Herunder finder du de fem billigste priser på Galaxy S22 Ultra inklusiv mobilabonnement. Nederst kan du læse mere om telefonen.

Se også: Find billigste priser på Samsung-telefoner

Laveste pris på S22 Ultra med abonnement

Herunder finder du den bedste pris på topmodellen Samsung Galaxy S22 Ultra. Vi har taget udgangspunkt i den billigste S22 Ultra-model med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.

#1 3.dk

Pris på telefonen: 7.440 kroner
Mindstepris i 6 måneder: 8.340 kroner
Se aktulle pris hos 3

#2 CBB

Pris på telefonen: 8.199 kroner
Mindstepris i 6 måneder: 8.363 kroner
Se aktulle pris hos CBB

#3 Telenor

Pris på telefonen: 7.580 kroner
Mindstepris i 6 måneder: 9.074 kroner
Se aktulle pris hos Telenor

#4 Call Me

Pris på telefonen: 9.096 kroner
Mindstepris i 6 måneder: 9.248,75 kroner
Se aktulle pris hos Call Me

#5 Telia

Pris på telefonen: 7.704 kroner
Mindstepris i 6 måneder: 8.815,50 kroner
Se aktulle pris hos Telia

S22 Ultra: Specifikationer i top

Herover finder du bedste pris på Galaxy S22 Ultra hos teleselskaberne – både med selve prisen på telefonen og mindstepris i 6 måneder. Fordelen ved at købe hos CBB og Call Me er, at man kun er bundet til abonnementet i én måned. Herefter kan man frit skifte. Samsung Galaxy S22 Ultra er spækket med de bedste specifikationer. Den tilbyder en stor skærm fra absolut øverste hylde, et sæt af kameraer med et utal af muligheder, et stort batteri og endda fire års store Android og sikkerheds-opdateringer. Den kan naturligvis købes hos alle de danske teleselskaber, men det er langt fra den samme pris, du finder den til. Her har vi samlet teleselskaberne med den bedste mobilrabat og bedste pris på Samsung Galaxy S22 Ultra.

Se også: De bedste telefoner fra Samsung