Bliv bedre til boksning med din smartphone

Advertorial: Er du vild med boksning? Vil du gerne kunne træne derhjemme? Så skal du hente en af de mange bokse-apps, der findes til smartphones.

Bliv bedre til boksning med din smartphone

Du tænker måske, at det kræver en masse bokseudstyr at kunne træne dine slag derhjemme, men sådan behøver det faktisk ikke være. Du kan nemlig få masser af applikationer til formålet. Har du ikke mulighed for at have boksepuder hængende derhjemme, er hjælpen altså nær.

Af applikationer til boksetræning derhjemme kan vi for eksempel nævne Fightcamp og The Boxx Method. Du kan derudover finde massevis af mere gængse træningsapplikationer, der også har diverse bokseprogrammer.

At træne boksning med en app er naturligvis ikke det samme som at stå i et center med boksehandsker på og slå på en sandsæk. Ikke desto mindre er det bedre end ingenting. Det kan således eksempelvis være et godt supplement til din fysiske boksetræning. Træn med appen på de dage, hvor du ikke kommer i centret, så du holder dig i gang.

Træn derhjemme med det rette bokseudstyr

Er det ikke nok for dig at træne med en app derhjemme? Så køb noget kvalitets bokseudstyr. På den måde kan du træne lige akkurat, når det passer dig.

For at kunne træne derhjemme, kræver det som minimum, at du har en sandsæk og et sæt boksehandsker. Derudover kan du med fordel udvide med for eksempel en speedball. Træner du indimellem sammen med en makker, er det også en god idé at have plethandsker til rådighed.

Der findes mange forskellige former for boksepuder og boksehandsker. Hvilke du skal vælge afhænger blandt andet af dit niveau og dit træningsmål. Med en lettere sandsæk er det hovedsageligt hurtighed og præcision, du træner. Vælger du en af de tungere boksepuder, er fokus på styrken i dine slag. Når du køber bokseudstyr, skal du altså overveje, hvad du gerne vil opnå med din træning.

Kom godt i gang med at bokse

Er du ny i bokseverdenen, kan det være en fordel at købe et boksesæt til hjemmet. Her får du alt, hvad du har brug for for at komme godt i gang. Du kan altid udvide med andet bokseudstyr senere.

For at du kan sætte en sandsæk op kræver det naturligvis, at dit loft kan holde til vægten og bevægelsen. Samtidig kræver boksepuder, at du har godt med plads omkring dem. Mange vælger derfor, at boksetræningen skal foregå i for eksempel en tom garage eller et kælderrum.

Du kan naturligvis også vælge at melde dig ind i en klub, hvis du ønsker at træne sammen med andre. Hos Danmarks Bokse Union kan du blive meget klogere på sporten, ligesom du her kan følge med i, hvor der afholdes stævner og andre events.

Uanset om du træner i klub eller ej, er det en god idé at have lækkert bokseudstyr derhjemme også, hvis du har et højt ambitionsniveau. Desuden bør du altid investere i dine egne boksehandsker, hvis du træner i klub. Man kommer til at svede en hel del under en boksetræning, og derfor er det rart ikke at skulle dele svedige handsker med alle klubbens andre medlemmer.

Se også: Bedste telefoner til træning