Køb en brugt mobil – Se de bedste priser på brugte telefoner

At købe brugt er bæredygtigt, grønt og klimavenligt, og så er brugte ting også meget billige. Sådan er det også med brugte mobiltelefoner. Ja mobilen er brugt, men den kan være god som ny og så er prisen ofte ekstremt attraktiv.

Brugte telefoner sælges som aldrig før på nettet, men det er ikke altid let at gennemskue kvaliteten på den brugte telefon. På Mobilpriser.dk har vi indgået samarbejde med forhandlere der restaurer, renser og kvalitetssikrer brugte telefoner inden de lægges ud for salg. I tillæg ydes der garantier og fortrydelsesret.

Oversigten viser udvalg og priser på brugte mobiltelefoner. Seneste opdatering er foretaget klokken 04:00 i nat. Tabellen rangerer telefonerne efter popularitet. Læs mere om priser på brugte telefoner.

[TABEL]
Tabellen viser priser på brugte mobiltelefoner. Oversigten er rangeret efter popularitet. De mest populære telefoner står øverst. Samtlige forhandlere af brugte mobiltelefoner på Mobilpriser.dk kvalitetssikrer, renser og restaurerer brugte telefoner før de lægges ud for salg. Der er 14 dages fortrydelsesret på samtlige telefoner. 

Hvorfor købe brugte mobiltelefoner

Priserne på dagens topmodeller er høje. Og brugt markedet for telefoner er en klar konsekvens af at nye mobiltelefoner ofte koster en bondegård. Mange mennesker har betalt dyrt for en mobiltelefon de af mange årsager ikke længere ønsker; måske indfriede den ikke forventningerne, måske har man skiftet arbejde der inkluderer en spritny mobiltelefon eller så kan man ganske enkelt ikke vente med at købe den allernyeste iPhone.

Uanset årsag er der mange danskere der ønsker at sælge deres brugte mobiltelefoner og på den måde tjene nogle penge.

Samtidig er der også et voksende marked bestående af danskere der af forskellige årsager ønsker at købe brugt frem for nyt. Det gælder især tøj, cykler, møbler og nu senest også mobiltelefoner.

Det er blevet In at købe brugt; Det er bæredygtigt, klimavenligt, billigt og nemt. Og at stadig flere forhandlere har specialiseret sig i online køb og salg af brugte mobiltelefoner, har absolut gjort det nemmere, troværdigt og mere transparent for folk at købe brugte mobiltelefoner på nettet.

Priser på brugte mobiltelefoner

Priserne på brugte mobiltelefoner er betydeligt lavere end prisen på en ny telefon. Priserne på brugte telefoner kan ofte være 50, 60 eller 70 procent billigere end hvis du skulle købe tilsvarende mobil som ny.

På Mobilpriser.dk opdaterer vi priserne dagligt og er du på jagt efter en bestemt mobil, kan det være en god idé ofte at tjekke udvalget af brugte telefoner som også opdateres dagligt. Der er ingen klare markedsmekanismer på brugt markedet. Der kan således være store prisforskelle på de samme telefoner hos de forskellige forhandlere.

At priserne på brugte mobiltelefoner kan være så forskellige, kan også gøre det lidt sjovt at gå på jagt efter den bedste pris. Man kan jo være heldig at gøre et scoop og spare masser af penge.

Hvad skal du være opmærksom på når du køber brugte telefoner

På Mobilpriser.dk har vi inviteret troværdige forhandlere af brugte mobiltelefoner til at eksponere udvalget og priserne på deres telefoner på vores website. Du bør være opmærksom på, at Mobilpriser.dk på ingen måde garanterer kvaliteten på telefonerne. Det er den enkelte forhandler der fuldt ud bærer ansvaret overfor dig som kunde.

Se også:
De billigste mobiltelefoner på markedet