De 5 bedste mobiltelefoner fra Sony (november 2020)

Sonys mobiler er både lækre, utroligt gode og ofte undervurderede. Overvejer du at skifte til en Sony Xperia-telefon, så er der mange modeller at vælge mellem. Her er de fem bedste Sony Xperia mobiltelefoner.

De 5 bedste mobiltelefoner fra Sony (november 2020)

Vil man gerne have noget andet end alle andre har, så er Sonys Xperia-telefoner et oplagt valg. De har et unikt design og benytter sig samtidig af en tæt på ren udgave af Android. Det betyder at brugerfladen er simpel, overskuelige og flot at se på. Sony har desuden et stort fokus på mobilkameraet, hvilket kommer til udtryk med en række helt unikke funktioner. Der er flere forskellige mobiltelefoner og modeller at vælge mellem fra Sony, og vil du gerne have en af den bedste, så skal du vælge en af disse.

De bedste mobiler fra Sony Xperia

Sony har de seneste år solgt færre mobiltelefoner, efter en periode hvor deres telefoner ikke kunne hamle op med konkurrenternes. Men siden deres Xperia 1 blev lanceret, så har kvaliteten af deres telefoner fået et gevaldigt skub i den rigtige retning. Skal man derfor have en af de bedste Sony-telefoner, så skal man vælge nogle af de nyere. Gør man det, så får man en virkelig god oplevelse og noget som samtidig skiller sig ud fra mængden.

#1 Sony Xperia 5 II

Samlet bedømmelse: 86/100

Bedste pris fra cirka 6.499 kroner – sammenlign aktuelle priser på Sony Xperia 5 II

#2 Sony Xperia 1 II

Samlet bedømmelse: 79/100

Bedste pris fra cirka 8.239 kroner – sammenlign aktuelle priser på Sony Xperia 1 II

#3 Sony Xperia 5

Samlet bedømmelse: 75/100

Bedste pris fra cirka 6.038 kroner – sammenlign aktuelle priser på Sony Xperia 5

#4 Sony Xperia 1

Samlet bedømmelse: 73/100

Bedste pris fra cirka 4.967 kroner – sammenlign aktuelle priser på Sony Xperia 1

#5 Sony Xperia XZ2 Premium

Samlet bedømmelse: 71/100

Bedste pris fra cirka 7.616 kroner – sammenlign aktuelle priser på Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia-telefoner er ikke billige

Skal man have en af de allerbedste telefoner fra Sony, så skal man gå efter de nyeste Xperia 5 II og Xperia 1 II. Men det er altså ikke en billig fornøjelse, for topmodellen koster altså over 8.000 kroner. Xperia 5 II er dog identisk med Xperia 1, men har en mindre skærm samt en langt billigere pris.

Man kan også vælge at spare lidt og tage en af sidste års modeller, Xperia 1 og Xperia 5, som stadig vil give en rigtig god oplevelse.

Sony Xperia 1 II, Xperia 1, Xperia 5 II og Xperia 5 byder på nogle helt unikke kamera-kvaliteter, som dem der kan finde rundt i et spejlreflekskamera kan nyde godt af. Vil du gerne have en Sony Xperia med 5G, så tilbyder kun Xperia 1 II og 5 II dette.

Læs også: Disse mobiltelefoner har 5G

Sony Xperia XZ2 Premium er også en god mobiltelefon, men prisen er lige nu høj i forhold til producentens andre modeller.

Generelt er det dog dyre mobiltelefoner Sony her tilbyder. Kan budgettet ikke være med, så tag et kig på vores guide til de bedste mobiler under 3.000 kroner.