De 5 bedste OnePlus-telefoner (november 2020)

OnePlus laver generelt rigtig gode telefoner, men med endnu flere modeller på markedet, så kan det være svært for forbrugeren at finde hoved og hale i. Her er derfor vores guide til de fem bedste OnePlus-telefoner.

De 5 bedste OnePlus-telefoner (november 2020)

OnePlus er et af de nyere navne i mobilbranchen, men de har siden den første lancering i 2014 haft fart på. Med spektakulær markedsføring, spændende samarbejder, fokus på gaming og ikke mindst gode produkter, så er de kommet langt. I dag er OnePlus blandt de største mobilproducenter herhjemme og deres telefoner får ofte flotte ord med på vejen. Er du på jagt efter en af de bedste OnePlus-telefoner, så skal du vælge en af disse.

Læs også: De mest populære mobiltelefoner

Den bedste OnePlus-telefon?

Ligesom konkurrenternes topmodeller er blevet dyrere, så er OnePlus’ det også. Men vi kommer heller ikke uden om, at telefonerne samtidig er blevet bedre og byder i dag på lækkert design og endnu bedre kameraer. Der er kommet endnu flere modeller på gaden, og det kan være svært for Hr. og Fru Danmark at finde de bedste OnePlus. Det kan vi heldigvis hjælpe med. Her er de bedste OnePlus-telefoner, tilgængelige netop nu.

#1 OnePlus 8 Pro

Samlet bedømmelse: 84/100

Bedste pris fra cirka 6.300 kroner – sammenlign aktuelle priser på OnePlus 8 Pro

#2 OnePlus 8T

Samlet bedømmelse: 82/100

Bedste pris fra cirka 4.699 kroner – sammenlign aktuelle priser på OnePlus 8T

#3 OnePlus 8

Samlet bedømmelse: 83/100

Bedste pris fra cirka 3.999 kroner – sammenlign aktuelle priser på OnePlus 8

#4 OnePlus 7T Pro

Samlet bedømmelse: 74/100

Bedste pris fra cirka 4.300 kroner – sammenlign aktuelle priser på OnePlus 7T Pro

#5 OnePlus 7T

Samlet bedømmelse: 78/100

Bedste pris fra cirka 4.199 kroner – sammenlign aktuelle priser på OnePlus 7T

Masser af gode billigere Android-telefoner

Godt nok er OnePlus’ bedste telefoner ikke de dyreste på markedet. De fem bedste OnePlus-telefoner kan nemlig findes fra under 4.000 kroner og op til 6.300 kroner. Det er dog stadig mange penge, og både OnePlus og andre smartphoneproducenter tilbyder i dag rigtig gode mobiler til billigere penge. Vi anbefaler at tage et kig på vores oversigt over de 10 bedste Android-telefoner under 3.000 kroner.

Der er selvfølgelig forskel på premium-telefoner og mellemklassemobilerne, men forskellen er mindre end nogensinde her. Det er oftest kamera og ydelse man går på kompromis med. Har du ikke brug for den hurtigste ydelse eller det bedste kamera, så er her altså mange penge at spare.

Læs også: Disse telefoner er klar til 5G