De 5 bedste Samsung Galaxy-telefoner (november 2020)

Er du vild med Samsungs telefoner og vil have det bedste de kan præstere, så er det disse du skal overveje at købe. Her er et overblik over de 5 bedste Samsung Galaxy-telefoner.

De 5 bedste Samsung Galaxy-telefoner (november 2020)

Der er en grund til, at Samsung er en af verdens største og mest succesfulde mobilproducenter. De laver nemlig nogle af de absolut bedste mobiltelefoner på markedet, og er du fan af dem, så forstår vi godt hvorfor. Vil du gerne have det bedste Samsung kan præstere, så er der en række modeller vi varmt kan anbefale. Her får du de fem bedste Samsung Galaxy-telefoner, på markedet i november 2020.

Læs også: Disse telefoner har 5G i Danmark

Den bedste Samsung Galaxy-telefon?

Skal du have en af de allerbedste Samsung-telefoner, så skal du grave ret dybt i lommerne. Premium mobiltelefoner er blevet mere avancerede, større og ikke mindst dyrere. Og netop Samsung er indehaver af nogle af de dyreste mobiltelefoner på markedet – men gode er de som regel også. Her er det bedste Samsung Galaxy-telefoner, tilgængelige netop nu.

#1 Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samlet bedømmelse: 94/100

Bedste pris fra cirka 8.299 kroner – sammenlign aktuelle priser på Galaxy Note 20 Ultra

#2 Samsung Galaxy S20 Ultra

Samlet bedømmelse: 91/100

Bedste pris fra cirka 8.239 kroner – sammenlign aktuelle priser på Galaxy S20 Ultra

#3 Samsung Galaxy Note 10+

Samlet bedømmelse: 89/100

Bedste pris fra cirka 6.038 kroner – sammenlign aktuelle priser på Galaxy Note 10+

#4 Samsung Galaxy Note 10

Samlet bedømmelse: 86/100

Bedste pris fra cirka 4.986 kroner – sammenlign aktuelle priser på Galaxy Note 10

#5 Samsung Galaxy S20+

Samlet bedømmelse: 84 /100

Bedste pris fra cirka 5.465 kroner – sammenlign aktuelle priser på Galaxy S20+

Er disse Samsung-telefoner for dyre?

Som det fremgår herover, så er der tale om nogle ret dyre mobiltelefoner. Den billigste koster over 8.000 kroner, mens den billigste er nede på 5.000 kroner. Men det er altså også de bedste Samsung-telefoner, og samtidig nogle af de allerbedste telefoner på markedet overhovedet.

Føler du ikke lige for at bruge så mange penge på en mobiltelefon, så får man også rigtig meget telefon til billigere penge. Vi har netop lavet en guide, hvor vi lister de bedste Android-telefoner under 3.000 kroner.

Selvom disse telefoner er betydeligt billigere, så er de altså ikke meget ringere. Med en billigere pris, så er det ofte kamera og ydelse man går på kompromis med. Er det ikke noget du går vanvittigt meget op i, så kan du med ro i sindet spare de mange tusinde kroner.