De bedste tilbud på Samsung, Apple og OnePlus-telefoner

Populære telefoner fra Samsung, Apple, Motorola og OnePlus falder i pris - her giver vi et overblik over de bedste tilbud og laveste priser.

De bedste tilbud på Samsung, Apple og OnePlus-telefoner

Engang i mellem dukker der gode tilbud op på mobiltelefoner, som vi synes i fortjener at kende til. Vi kender til mobiltelefonerne, hvilke der er værd at bruge penge på, så når de bedste telefoner falder i pris, så kunne det være et godt tidspunkt at slå til. Og lige nu er der nogle virkelig gode tilbud på nogle af de mest populære telefoner, som samtidig har gjort det godt i vores tests. Her er de bedste tilbud på telefoner fra Samsung, Apple, OnePlus og Motorola.

Når der skal købes en ny telefon, så kan det være et uoverskueligt valg med ufatteligt mange modeller og endnu flere priser. Start med at fastsætte et budget og derefter hvad telefonen skal være god til. Er det ekstra lang batteritid, masser af ydelse, et godt kamera eller måske bare det hele? Herefter har vi fundet frem til fem telefoner, som i hver deres prislag gør det utroligt godt. Lige meget om budgettet er lille, mellem eller stort, så er der en god telefon til en god pris her.

Se også: Find mobiltelefoner baseret på dine behov

5 bedste tilbud på Samsung, Apple, Motorola og OnePlus-telefoner

#1 OnePlus Nord N100

Den billigste telefon på denne oversigt med de bedste tilbud på populære telefoner er OnePlus Nord N100. Selv Nord N100 er en budgettelefon, så er her masser af telefon til pengene. En god lysstærk skærm, lang batteritid og OnePlus’ gode software. Og ikke mindst, så er prisen virkelig fristende. Se de billigste priser på OnePlus Nord N100 i linket herunder.

Se aktuelle priser på OnePlus Nord N100

#2 Motorola Moto G 5G Plus

Vi anbefaler ofte Moto G 5G Plus, men den er også en fremragende telefon til prisen. Og med en faldende pris, så bliver den altså et bedre og bedre køb. Er du på jagt efter en kapabel telefon til billige penge, så er Motorola Moto G 5G Plus et oplagt bud. Den startede med en vejledende pris på 2.700 kroner, men er nu et godt stykke under 2.000.

Se aktuelle priser på Motorola Moto G 5G Plus

#3 OnePlus 8T

Nu går vi en anelse op i pris, men her får man også en bedre all-round telefon. I OnePlus 8T er der topydelse, lækkert design, utrolig hurtig opladning og et godt kamera. OnePlus 8T startede med en vejledende pris på 5.399 kroner, men er nu faldet over 1.500 kroner i pris.

Se aktuelle priser på OnePlus 8T

#4 iPhone XR

Skal det være en iPhone, så er der lige nu gode tilbud på iPhone XR, som kan anskaffes til en billig pris. På trods af dens to et halvt år på markedet, så er der masser af levetid i denne iPhone. Prisen startede ved 6.699 kroner, men er faldet over 2.500 kroner i pris. Se de billigste priser på iPhone XR i linket herunder.

Se aktuelle priser på iPhone XR

#5 Samsung Galaxy S20 Ultra

Sidste års topmodel fra Samsung blev lanceret med en vejledende pris på 10.499 kroner, men koster nu tæt på det halve. Her er der tale om en premium topmodel, som er noget af det bedste på markedet. Og så har et af markedet mest imponerende kameraer. Se de billigste priser på Samsung Galaxy S20 Ultra  i linket herunder.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S20 Ultra

Budget-, mellem- og toptelefon – hvor er forskellen?

Det kan være svært at beslutte, hvor mange penge man skal bruge på en mobiltelefon. Specielt i dag, hvor specielt de billigere telefoner er blevet langt bedre end de var tidligere. Men hvorfor så overhovedet bruge flere penge på en telefon, hvis de billige er gode nok? Det kommer an på dit behov og dine krav til en telefon.

Har du ikke de store krav til kamera, byggekvaliteten og hastigheden, så er de billige telefoner det oplagte valg. Her får man stadig god batteritid og den klarer det fleste opgaver fint – endda spil. Hopper man op i mellemklasse, så sker der virkelig meget. Men får bedre ydelse, bedre kamera, bedre skærme og bedre byggede telefoner. Det største kompromis er dog stadig kameraet.

Når man springer op i prisklassen ved topmodellerne, så er det primært kameraet der forbedres. Her finder man selvfølgelig også den nyeste teknologi, den hurtigste ydelse og bedste skærme. Men brug de ekstra penge på topmodellen, hvis du vil kunne tage de bedste billeder. Er kameraet knap så vigtigt, så spar pengene og køb en mellemklassetelefon.

Se også: De bedste telefoner til prisen