Denne iPhone er det bedste køb lige nu

Hvilken iPhone er det mest fornuftige køb lige nu? Nok ikke den du forventer. Se hvilken iPhone vi mener er det bedste køb lige nu.

Denne iPhone er det bedste køb lige nu

Udvalget af iPhones er større end nogensinde før, og det kan være svært at vælge. Den nyeste iPhone 14 er sandsynligvis den bedste, men det betyder ikke, at det er den model vi vil anbefale dig at købe. Læs hvilken iPhone er det bedste køb lige nu.

De nyeste iPhones er ALT for dyre

Det er let at blive fristet af Apples nyeste iPhone-modeller, iPhone 14. Med flotte reklamer og nye specifikationer, ser de nye modeller lækre ud. Desværre kom de nye iPhone 14 sammen med en gevaldig prisstigning. Den store prisstigning betyder, at det er tæt på umuligt at forsvare købet af en iPhone 14-model.

Allerhelst vil vi anbefale, at man tager et kig på nogle af de bedste Android-telefoner til prisen, hvor man får betydeligt mere for pengene end hos Apple. Men er det en iPhone du vil have, har vi også et bud på dette.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på iPhones

Denne iPhone er bedst til prisen

En af de største fordele ved iPhones er, at de har en lang holdbarhed. De har virkelig god ydeevne, får ofte opdateringer og i mange år. I dag kan man forvente, at en iPhone får opdatering i cirka 6 år. Til sammenligning får enkelt Android-telefoner softwareopdateringer i 4 år og sikkerhedsopdateringer i 5 år. Android-producenter nærmer sig, men Apple er stadig førende på dette område.

Med så lang en support for deres telefoner, kan man uden problemer vælge at købe en ældre iPhone. Har du ikke brug for det vildeste kamera eller allerhurtigste ydeevne, kan man fint klare sig med en ældre model – og det kan de fleste.

Man skal helt undgå iPhone 14, men heller ikke vælge iPhone 13, 12 eller iPhone SE i nyeste generation. Vi mener, man bør gå efter iPhone 11.

Vælg iPhone 11

Godt nok er iPhone 11 fra 2019, men den er stadig en fremragende smartphone og opdateres længe endnu, og i dag et langt bedre køb til prisen. iPhone 11 har en tilpas størrelse, stor nok skærm og kan ellers alt det, som man i dag forventer af en iPhone. Derudover er den mere end 3.500 kroner billigere end en iPhone 14. En iPhone 14 er hurtigere, har bedre kamera og længere batteritid, men forskellen er ikke så stor, at det er ikke de mange penge værd.

Vil du have et nummer nyere iPhone, falder vores valg på iPhone 12. Men denne er altså stadig 2.000 kroner dyrere end iPhone 11 – og så meget bedre er den ikke.

Se den laveste pris på iPhone 11 herunder.

De bedste priser på Apple iPhone 11 64 GB

Opdateret 27/1 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Telenor
Mindstepris
4.049,-
4.049,-
NordicElectronics
Mindstepris
4.083,-
4.083,-
Inphone.dk
Mindstepris
4.098,-
4.098,-

Apple iPhone 11 64 GB udbydes af 23 udbydere. Du kan spare op til 2.750,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone 11 64 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 23 webshops »