Derfor er en foldbar mobil oplagt til erhvervsbrug

Stor fleksibilitet, smarte funktioner og et luksuriøst design er med til at gøre den foldbare mobiltelefon et oplagt valg til erhverv. Se de bedste foldbare telefoner.

Derfor er en foldbar mobil oplagt til erhvervsbrug

Det var Samsung, der i 2019 til stor begejstring blev de første, der kunne fremvise en såkaldt foldbar telefon. Men hvad er en foldbar telefon egentlig og hvad og hvem er den specielt god til? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Hvad er en foldbar mobiltelefon?

Det er egentlig ret enkelt at forklare hvad en foldbar mobiltelefon er, men knap så simpelt at udvikle den. Det har taget Samsung mange år og flere forsøg, at lave en foldbar mobiltelefon, der i kvalitet kan matche almindelige mobiltelefoner.

Kort forklaret har en foldbar mobiltelefon en skærm, der kan foldes sammen. Det betyder, at man på ydersiden kan have et design og en størrelse, der ligner en helt almindelig mobiltelefon. Men dem gemmer på en ekstra skærm på indersiden, der let kan foldes ud. På indersiden finder man en meget større skærm.

Skærmen på indersiden er i et fleksibelt avanceret plastikmateriale. På den måde kan mobiltelefonen på et øjeblik omdannes til en kompakt tablet. Det giver den nogle unikke muligheder og funktioner, som gør den perfekt til erhvervsbrug.

Se også: Test af nyeste foldbare telefoner

Praktisk form, stor skærm

Et godt eksempel på dette er Samsungs Z Fold-serie af foldbare telefoner, hvor der på ydersiden sidder en 6,2 tommer skærm og på indersiden en stor 7,6 tommer skærm.

Foldet ud omdannes mobiltelefonen til en tablet. Ikke nok med at skærmen bliver større, er softwaren også tilpasset det. Det betyder, at apps og brugerfladen langt bedre kan udnytte det ekstra skærmareal.

På den måde kan man for eksempel let at have to apps side om side, man får et langt større tastatur, unikke programmer og langt mere.

Dertil kommer de ofte med en stylus, som Samsungs S-pen, som kan bruges til at underskrive dokumenter og andet.

De bedste foldbare telefoner til erhverv

Der er endnu ikke mange foldbare telefoner på markedet, men flere og flere producenter får fokus på disse. Der findes flere typer af foldbare telefoner, hvor det til erhvervsbrug giver mening at vælge dem, der kan øge produktiviteten. Her mener dem, der kan give en tablet- og PC-lignende oplevelse. Herhjemme er Samsung den eneste, der tilbyder denne slags. Herunder er de to bedste.

Se også: Billig erhvervstelefoni

Samsung Galaxy Z Fold 4

De bedste priser på Samsung Galaxy Z Fold4 256 GB

Opdateret 19/6 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
happii.dk
Mindstepris
8.046,-
8.046,-
Salgsbutikken
Mindstepris
11.051,-
11.051,-
Compumail
Mindstepris
13.653,-
13.653,-

Samsung Galaxy Z Fold4 256 GB udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 6.653,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Z Fold4 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

Samsung Galaxy Z Fold 3

De bedste priser på Samsung Galaxy Z Fold 3 256 GB

Opdateret 19/6 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Inphone.dk
Mindstepris
5.999,-
5.999,-
Telegiganten
Mindstepris
11.000,-
11.000,-
Telenor
Mindstepris
13.099,-
13.099,-

Samsung Galaxy Z Fold 3 256 GB udbydes af 14 udbydere. Du kan spare op til 9.916,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Z Fold 3 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 14 webshops »