Dette kan iPhone 13, som din Android-telefon ikke kan

Apples nye iPhone 13 tilbyder nogle unikke funktioner, som man ikke finder i Android-telefoner her i Danmark. Læs hvad iPhone 13, som din Android ikke kan.

Dette kan iPhone 13, som din Android-telefon ikke kan

Er iPhone bedre end Android? Nej, men alligevel er der funktioner man finder i den nye iPhone 13, som man ikke finder i Android-telefoner. iPhone 13-serien er netop blevet præsenteret og bliver snart sat til salg i butikkerne. Hvilke unikke funktioner får du, når du vælger en iPhone 13? Her kigger vi på hvad iPhone 13 kan, som en Android-telefon ikke kan.

Apple har netop løftet sløret for fire nye iPhones: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. De er på ingen måde revolutionerende, men alligevel en forbedring i forhold til nuværende iPhone 12-serien. Her er der blandt andet mere lysstærke skærme, større batterier, hurtigere ydelse, bedre kameraer og også mere lagerplads. Og heldigvis, så er priserne ikke stukket af. Du kan se priserne på iPhone 13/13 mini her og priserne på iPhone 13 Pro/Pro Max her.

Hvilke grunde er der vil at vælge en iPhone 13 fremfor de mange gode Android-topmodeller? Her kigger vi nærmere på funktioner i iPhone 13-serien, som Android-telefoner her i Danmark ikke tilbyder. Disse er ikke alle funktioner, der er unikke for iPhone 13-serien, men også for iPhones generelt.

De bedste priser på Apple iPhone 13 (2021) 128 GB

Opdateret 22/10 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NemMobil.dk
Mindstepris
6.979,-
6.979,-
Lomax
Mindstepris
6.999,-
6.999,-
Komplett.dk
Mindstepris
6.999,-
6.999,-

Apple iPhone 13 (2021) 128 GB udbydes af 26 udbydere. Du kan spare op til 1.020,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone 13 (2021) 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 26 webshops »

Se også: Find billigste priser på iPhone 13

#1 Opdateringer i længere tid

En ting iPhones er kendte for er deres levetid. Apple er nemlig ekstremt gode til at holde deres mobiltelefoner opdateret med nyeste funktioner og sikkerhed. Og der er nyeste iPhone 13 en tand bedre end de nyeste Android-telefoner og tidligere iPhones. En telefon som iPhone 13 forventes at få opdateringer i mindst seks år frem.

#2 Filmisk funktion

Filmisk Funktion er en ny funktion i kameraet i iPhone 13, der giver nogle unikke muligheder. iPhone 13 optager videoer af mennesker, kæledyr og objekter med en dybdeskarphed med automatiske fokusskift. På den måde kan man optage i biografstil, hvor der skiftes fokus fra forgrund til baggrund og omvendt. Man kan opnå kreativ kontrol ved at foretage fokusskift under og efter optagelsen, og man kan justere graden af bokeh i Fotos-appen og iMovie til iOS.

#3 Makrovideo

Makrofotografering er ikke en ny ting. Det er noget Android-telefoner længe har haft, hvor det primært er ultravidvinkellisen, der bruges til formålet. Sådan er det også i iPhone 13, men her er også en anden spændende tilføjelse. iPhone 13 kan nemlig optage makrovideo, hvilket giver nogle helt unikke muligheder. iPhone 13 kan komme så tæt på som 2 centimenter.

#4 iMessage

Du kender sikkert til iMessage? En ting der er helt unik for iPhone 13, og andre iPhones, er iMessage. iMessage kombinerer gode gamle SMS’er og IM-beskeder til en simpel oplevelsen for brugeren. I iMessage sendes beskeder via internettet, hvilket tillader billeder og video i høj kvalitet og mange andre fordele.

#5 Lettere backup og gendannelse

Godt nok er Android-telefoner blevet bedre til backup og gendannelse, men de slår stadig ikke Apples løsning. Gennem iCloud tages der automatisk backup af alt på telefonen, inklusiv dine mapper og opsætningen på hjemmeskærmen. Når du skal opsætte en ny iPhone, så er det bare at logge ind i iCloud og så har du det hele igen.

Hvad har Android, som iPhone 13 ikke har?

Herover finder du fem ting iPhone 13 har, som Android-telefoner ikke tilbyder. Android-telefonerne har selvfølgelig også funktioner, som iPhone 13 ikke har. Her kan du læse hvad Android-telefoner har, som iPhone 13 ikke har.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på iPhones