Få mere ud af din iPhone med et AirTag

En iPhone kan i sig selv rigtig mange ting, men med det rette tilbehør kan du få endnu mere ud af den - for eksempel sammen med Apple AirTag.

Få mere ud af din iPhone med et AirTag

Sponseret indhold: Elsker du gadgets – og endnu mere, hvis de kan bruges sammen med din iPhone? Så får du her et bud på, hvordan noget så simpelt som et lille AirTag kombineret med din mobil, kan gøre dagligdagen mere hjælpsom, intelligent og spændende.

Et AirTag er meget mere end blot en simpel gadget. Det er en lille enhed med enorme muligheder. Det giver dig nemlig muligheden for at finde dagligdagens glemte ting og opgradere din tryghed. Læs med og få et indblik i, hvordan du får mere ud af din iPhone, ved at kombinere den med et AirTag.

Hold styr på dine AirTags fra mobilen

Det er ingen hemmelighed, at iPhones har den app, der hedder ‘Find’. En app, som giver dig muligheden for at spore dine andre Apple-enheder, som din iPad, Airpods og lignende.

En iPhone giver dig også muligheden for at spore dine nøgler, fjernbetjening eller andre ting, som mange ofte oplever pludseligt forsvinder på mystisk vis. Måden, hvorpå dette bliver muligt for dig, er ved at købe et AirTag fra Apple. Dette er en enhed, som du sætter fast på den ting, som du gerne vil kunne spore. Herefter bliver det muligt for dig at finde frem til den ting gennem din iPhone.

Sæt AirTags på alle dine favoritgenstande – selv katten

Når det kommer til AirTag tilbehør, er der mange forskellige muligheder. Her er nogle af de mest populære stykker tilbehør:

  1. Nøglering: En nøglering er en praktisk måde at fastgøre et AirTag til dine nøgler, din pung eller lignende.
  2. Armbånd: Hvis du gerne vil have et AirTag på hånden af en person, kan du vælge et armbånd til dette formål.
  3. Halsbånd: Hvis du har en hund eller kat, kan du få specielle halsbånd med en indbygget holder til din AirTag.
  4. Taske- eller rygsækholder: Du kan også få holdere til din taske, der gør det nemt at have et AirTag med på tasken.

Uanset hvilket tilbehør du vælger, er det vigtigt at sikre, at det er kompatibelt med AirTag og passer til dine behov. Sørg for at læse produktbeskrivelserne, før du foretager dit køb.

Men hvad koster et AirTag?

Et AirTag koster ned til 259 kr. for en enkelt tracker. Hvis du ønsker at købe flere AirTags i en samlet pakke, kan prisen variere afhængigt af antallet af enheder i pakken. Normalt kan du købe fire i en pakke og få dem til 999 kr. samlet.

Priserne for tilbehør derimod kan variere fra 50 kr. for simpelt tilbehør, såsom halsbånd til din kat, til og med 999 kr. for flere AirTags i en pakke. Normalt ligger prisklassen for tilbehør omkring de 50-400 kr. alt efter, hvad du skal bruge.