Fem gode grunde til at købe en OnePlus 9

Er OnePlus 9 en god telefon og skal du bruge dine hårdt tjente penge på en? Her er fem gode grunde til at købe en OnePlus 9.

Fem gode grunde til at købe en OnePlus 9

Der findes et utal af mobiltelefoner på markedet, som gør det svært for den almindelige forbruger at vælge. Vi er her for at gøre det hele lidt lettere. Måske har du fået øjnene op for den nye OnePlus 9? Det forstår vi godt, for det er en lækker telefon. Der er nogle specifikke ting ved denne telefon, hvor den excellerer og gør noget bedre end konkurrenterne. Her får du vores fem gode grunde til at købe en OnePlus 9.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på OnePlus

Kort om OnePlus 9

OnePlus 9-serien består af topmodellen OnePlus 9 Pro og den billigere OnePlus 9. Selvom OnePlus 9 er den billigere telefon i serien, så er der stadig tale om en premium telefon. Dens vejledende pris er 5.499 kroner, så der er altså ikke tale om en billig telefon. Også selvom priserne allerede nu begynder at falde en anelse.

Men selvom OnePlus 9 er en relativt dyr telefon, så er der her masser af telefon til pengene. Hvor topmodellen får alle de nyeste teknologier og funktioner, så arver OnePlus 9 de vigtigste af dem og går på kompromis med andre ting for, at kunne holde prisen nede.

Herunder finder du de fem bedste grunde til at købe en OnePlus 9.

De bedste priser på OnePlus 9 (Android 2021) 128 GB

Opdateret 12/4 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Power
Mindstepris
5.489,-
5.489,-
Teleboxen
Mindstepris
5.499,-
5.499,-
happii.dk
Mindstepris
5.499,-
5.499,-

OnePlus 9 (Android 2021) 128 GB udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 511,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus 9 (Android 2021) 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

5 gode grunde til at købe en OnePlus 9

#1 Ydelsen – rå power

Flagskibet OnePlus 9 Pro kommer med markedet hurtigste chipset til Android, Snapdragon 888, og det gør den billigere OnePlus 9 altså også. Så du får altså en af de hurtigste telefoner på markedet, uden at du betaler hvad en topmodel koster. OnePlus 9 har kræfter til at klare alt hvad du kaster efter den.

#2 En af de bedste skærme

I OnePlus 9 får man en utroligt lysstærk og flot skærm, med en naturlig kalibrering. Skærmen er en AMOLED-skærm på 6,55 tommer, som endda når hele 120 Hz. De 120 Hz giver en hurtigere, skarpere og mere flydende oplevelse.

#3 Et kamera med naturlige farver

Med OnePlus 9-serien blev der introduceret et samarbejde med Hasselblad – en verdenskendt kameraproducent. Med dette samarbejde har OnePlus fået konstrueret bedre kameraer på deres telefoner. En OnePlus 9 slår ikke en Galaxy S21 på ren kamerakvalitet, men man får til gengæld mere naturtro farver, og et af de allerbedste ultravidvinkel-kameraer på markedet.

#4 Den hurtigste opladning

Skal der hurtigt noget strøm på telefonen, så finder man ingen hurtigere end OnePlus 9. Efter blot 15 minutter i opladeren, så går batteriet fra 0-60 procent, hvilket er nok til en hel dag. En fuld opladning tager kun 29 minutter. Dette er gjort muligt ved at benytte to batterier i telefonen, som oplades på samme tid.

OnePlus 9 er også god på ren batteritid, hvor det 4.500 mAh batteri holder dig kørende ganske længe.

#5 Design og byggekvalitet

Når det kommer til design og byggekvalitet, så er OnePlus 9 fuldt ud på højde med de langt dyrere topmodeller. Dog lige med den undtagelse, at der ingen IP-certificering er. Dog er den stadig beskyttet mod vand. Front og bagside er beskyttet med Gorilla Glass og den kommer endda inkluderet med et silicone cover. Og så er OnePlus de eneste med en Alert Slider på telefonens ramme, hvor man hurtigt kan skifte mellem lydløs, vibration og lyd.

Se også: De hurtigste telefoner du kan købe

OnePlus 9 kan forudbestilles nu

Det var fem gode grunde til at købe en OnePlus 9. Der er mange andre gode grunde, men dette er altså de vigtigste. OnePlus 9 er ikke i butikkerne endnu, men kan forudbestilles. Forudbestiller man, så får man et sæt gratis Buds Z trådløse øretelefoner med. OnePlus 9 forventes at komme på lager i løbet af april. Den kommer i tre farver: astral black, arctic sky og winter mist.

Se også: De bedste telefoner fra OnePlus