Fremtiden byder på innovation inden for mobilverdenen

Der er ingen tvivl om, at vi teknologisk udvikler os konstant og digitalt forsøger at blive bedre, mere innovative og ikke mindst hurtigere.

Fremtiden byder på innovation inden for mobilverdenen

Særligt inden for mobilverdenen og ikke mindst mobilnet som 4G og 5G ser vi en konstant, rivende udvikling. Det er ikke usandsynligt, at vi om bare nogle få år vil have endnu flere muligheder på vores mobil eller på det netværk, som vores mobil kører på.

De ting, der på nuværende tidspunkt ikke er særlig digitale, kan man nemt forestille sig blive teknologisk transformeret i fremtiden – blandt andet i kraft af vores mobil. Plakatrammer er et rigtig godt eksempel på en genstand, som på nuværende tidspunkt ikke har undergået nogen teknologisk udvikling. I fremtiden er det slet ikke utænkeligt, at man for eksempel vil se plakatrammer, der interagerer med din mobil og dit mobilnet, så du kan styre farver, lys og måske endda musik og lyde på dine plakatrammer.

Nutiden versus fremtiden

Generelt kommer vi til at se en stor teknologisk fremgang i den nærmeste fremtid, ligesom vi har set de seneste årtier. Teknologi er et område, der kun bliver investeret mere i, og som vi virkelig kan se potentiale og talent inden for, og det skal vi forstå at udnytte. Nærmest uagtet alder og interesser har langt de fleste danskere i dag en smartphone, og derfor giver det også rigtig god mening, at det er her, vi vil se de største og mest spændende teknologiske gennembrud.

Langt de fleste af os har altid mobilen i lommen og er efterhånden ret godt inde i, hvordan mobilnet fungerer, og derfor er det helt oplagt at kæde det sammen med ting såsom plakatrammer. Rammer til plakater, som har alverdens funktioner og som endda kan styres fra mobilen, kan være en ny, funktionel måde at udvikle en genstand, vi alle bruger. Man kan næsten undre sig over, at vi endnu ikke har set den patenteret – mon ikke vi kan formode, at det kommer i den nærmeste fremtid.

Plakatrammer med lys

Plakatrammer med lys er bare en af de mange muligheder, vi eventuelt kan ende med at se. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvor langt et marked som dette kan udvikles, og hvor innovative man kan være med plakatrammerne. De fleste mobiler har teknologien til at kunne bære sådan en udvikling, så det eneste, der mangler, er linket mellem teknologien og genstande som for eksempel plakatrammerne.

Det er ikke utænkeligt, at du ville kunne afspille musik, ændre farverne eller noget helt tredje på dine plakatrammer inden for den nærmeste fremtid – alt sammen med hjælp fra din mobil. I og med at plakatrammer er så simple, som de er, giver det plads til meget udvikling og innovation, og det gør det kun endnu mere spændende at se, hvad vi i fremtiden har hængende på vores vægge.

Disse formodninger er selvfølgelig bare netop dette – formodninger. Det kan være, at smartphones og mobilnettet går i en helt anden retning med plakatrammerne. Det er det smukke med den teknologiske udvikling. Vi kender alle til det uendelige digitale potentiale, der findes i smartphones og mobiler, men ved endnu ikke, hvordan det kommer til at ændre og udvikle verden.