Gør din mobil mere sikker med en VPN

Du bruger din mobil til uhyre mange ting, så derfor skal du gøre den så sikker som mulig. En VPN er en let og billig måde at højne sikkerheden.

Gør din mobil mere sikker med en VPN

Vores liv og hverdag bliver mere og mere digitalt og det skyldes i særdeleshed vores telefoner, der gennem årene har forvandlet sig til ekstremt kraftfulde computere i mobilformat. Denne digitalisering gør os samtidig mere sårbare over for hackere, men et virtuelt privat netværk – eller VPN – kan være et effektivt redskab til at skabe en sikker og privat forbindelse til internettet.

Med over 15 års erfaring inden for privatlivs- og sikkerhedsbranchen er en VPN som CyberGhost VPN en førende tjenesteudbyder. De har mere end 38 millioner brugere verden over og er en af de mest anbefalede VPN-tjenester på TrustPilot med 16.000+ anmeldelser.

Se tilbud hos CyberGhost VPN.

Bedre sikkerhed og privatliv

Når du opretter forbindelse til en VPN-server, så er al trafik mellem din enhed og VPN-serveren krypteret. Dette er især vigtigt, når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk, som ofte ikke er sikre og nemt kan kompromitteres af hackere. Man har stort set altid sin mobil med sig og med en VPN kan du trygt og sikkert koble dig op på de offentlige WiFi-netværk, du støder på.

Brug af en VPN hjælper også med at beskytte dit privatliv ved at skjule din IP-adresse og dine onlineaktiviteter for nysgerrige øjne.

Alle de smartphones, der sælges i Danmark, uanset om det er iOS og eller Android, fungerer med CyberGhost VPN.

En VPN fungerer også på computere, spilkonsoller, routere og smart TV og vil på samme måde stærkt forbedre din online sikkerhed.

Få adgang til al indhold på streamingtjenester

Udover at markant at forbedre din privacy, så har en VPN også andre fordele. Mange streamingtjenester begrænser det indhold, der er tilgængeligt i forskellige lande, så du betaler for tjenester, hvor du ikke kan se de fede nye serier og film før senere – hvis du overhovedet kan se dem.

Det er her, at en VPN som CyberGhost kommer ind i billedet, da den kan bruges til at skjule din IP-adresse og kryptere din internetforbindelse og giver derfor muligheden for at få fri adgang til indhold. Andre tjenester kan man normalt slet ikke få adgang til fra mange lande, især sportstjenester, men også det kan du bruge en VPN til at lave om på.

En af styrkerne ved CyberGhost VPN er, at den kan hjælpe dig med at omgå disse begrænsninger ved at maskere din IP-adresse og give dig en ny IP-adresse på et andet sted. I stedet for Danmark kan du indstille VPN’en til at få det til at se ud som om, at du kommer fra USA. På den måde kan du få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i dit hjemland.

Hvis der er specifikke sportsbegivenheder, som du gerne vil se, men som du normalt ikke kan se, så gør en tjeneste som CyberGhost VPN det muligt og virkelig nemt. Det skyldes, at CyberGhost VPN har streaming-optimerede VPN-servere, der er kompatible med over 40 platforme.

Hurtigere spiloplevelse

For gamere er en tjeneste som CyberGhost VPN en velsignelse. CyberGhost tilbyder gaming-optimerede servere og kompatibilitet med spilkonsoller – det har en stor betydning for din spiloplevelse.

Med CyberGhost VPN kan du blandt andet reducere latenstiden. Enhver gamer kender fordelene ved lav latenstid – spilleren med den laveste latenstid har de bedste chancer for at vinde i online spil. Med CyberGhost VPN får du forbindelse til en server tæt på dig, hvilket reducerer latenstiden.

VPN til en lav pris

CyberGhost VPN er en af de mest anerkendte VPN-tjenester på markedet i dag og tilbyder 2 måneder gratis, når du tilmelder dig en 2-årig kontrakt. Prisen er så lav som omkring 16 kroner om måneden. Det gør den til en af de mest prisvenlige VPN’er på markedet overhovedet.

CyberGhost VPN tilbyder også en eksklusiv 45 dages pengene tilbage garanti. Se tilbud hos CyberGhost VPN.