Google Pixel 6 har billigste pris nogensinde

Googles fremragende nye smartphone, Pixel 6, har laveste pris nogensinde. Se billigste pris på Google Pixel 6 og læs hvem der bør købe den.

Google Pixel 6 har billigste pris nogensinde

Google Pixel 6 er aldrig blevet officielt lanceret i Danmark, men er på trods af det en af de mest populære telefoner herhjemme. Heldigvis kan Pixel 6 stadig købes hos udvalgte forhandlere, og den har nu dens billigste pris nogensinde. Se hvor Google Pixel 6 er billigst og læs mere om smartphonen fra virksomheden bag Android.

Google Pixel 6 kostede 7.000 kroner da den først kom på det danske marked. Dengang gav det derfor mening for mange, at hente den hjem fra udenlandske forhandler i Frankrig og Tyskland. Som tiden er gået er prisen på Pixel 6 faldet herhjemme og den er nu nede i en langt mere fornuftig pris. I forhold til introduktionsprisen er der lige nu op til 1.600 kroner at spare. Nedenfor kan du se billigste aktuelle danske priser på Google Pixel 6. Nederst i guiden kan du læse mere om telefonen og se hvem der med fordel kan købe den.

Se også: Den bedste Google-telefon 

De bedste priser på Google Pixel 6 (2021) 128 GB

Opdateret 17/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
4.676,-
4.676,-
CDON DK
Mindstepris
5.011,-
5.011,-
Electronics Center
Mindstepris
5.499,-
5.499,-

Google Pixel 6 (2021) 128 GB udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 3.323,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Google Pixel 6 (2021) 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »

Hvem skal købe Google Pixel 6?

Pixel 6 er lavet af Google, som står bag Android. Og det giver telefonen nogle oplagte i fordele, i forhold til andre mærker. Først og fremmest får man den nyeste Android-version, som Google havde tiltænkt den. Man får de hurtigste opdateringer og i flere år frem. Pixel 6 byder på lynhurtig ydelse, en flot skærm og et af de bedste kameraer på markedet.

Hvem skal købe Pixel 6? Vil du gerne have hurtige softwareopdateringer, ren Android, et fantastisk kamera og noget som ikke mange andre har, er Pixel 6 det helt rigtige valg. Google Pixel 6 er desuden IP68-certificeret mod vand og støv, har nyeste holdbare Gorilla Glass Victus og har et anderledes design.

Se også: Sammenlign priser på smartphones