Guide: Hvem er mobilproducenten Redmi?

En mobilproducent ved navn Redmi bliver mere og mere udbredt i Danmark. Men hvem er Redmi og hvad byder deres mobiltelefoner på? Vi tager et nærmere kig på dem.

Guide: Hvem er mobilproducenten Redmi?

Er du stødt på mobiltelefoner fra Redmi og prøver at finde ud af hvem de er? Så er du landet det helt rigtige sted. Her tager vi er nærmere kig på historien bag Redmi og hvad der er specielt ved deres smartphones.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Redmi er ejet af Xiaomi

Der er en større sandsynlighed for, at du har hørt om Xiaomi. Men hvorfor snakker vi om Xiaomi, når det skal handle om Redmi? Det er ganske enkelt fordi Redmi er et brand under Xiaomi. Xiaomi er en af verdens største smartphoneproducenter og kom med deres første smartphone tilbage i 2011. Der er derfor masser af ekspertise og erfaring at finde hos Xiaomi, der selvfølgelig er flyttet med over i Redmi.

Redmi kom til i 2013, hvor det i første omgang blot var en modelserie i Xiaomis smartphoneudvalg. Redmi var Xiaomis budgettelefoner.

I dag ser det noget anderledes ud, hvor Redmi er blevet sit eget brand under Xiaomi. Nu er det ikke blot budgettelefoner, men her er hele tre serier: Redmi, Redmi Note og Redmi K. Helt kort kan man beskrive Redmi som et “value for money”-mærke, hvor man får utrolig meget mobiltelefon for pengene. De er langt hen ad vejen så gode som de dyrere Xiaomi-telefoner, men har enkelte kompromisser, for at kunne opnå den lavere pris.

Så er man på jagt efter en mobiltelefon til en attraktiv pris, hvor man får de bedste specifikationer i prisklassen, skal man bestemt tage et kig på Redmi.

Redmi kommer med samme brugerflade som Xiaomi, kaldt MIUI, der er baseret på Android. MIUI henter en del inspiration af Apples iOS og er ganske enkelt at bruge.

Redmi er allerede i Danmark

Selvom Redmi øger tilstedeværelsen i Danmark nu, har man faktisk længe kunnet købe deres mobiltelefoner i Danmark Xiaomi og Redmi kom til teleselskabet 3 tilbage i 2018, og senere hen er det også landet hos andre af landets teleselskaber og elektronikbutikker.

Der er slet ingen tvivl om, at Redmi er en mobilproducent vi i Danmark kommer til at se meget mere til. Og som det ser ud nu og har gjort længe, er det svært ikke at anbefale dem, når man køber ny mobiltelefon på budget.

Se også: De bedste Android-telefoner til prisen

Et godt bud på en Redmi-telefon, hvor man får rigtig meget for pengene er Redmi Note 11 Pro. Den byder på en stor 6,7 tommer Super AMOLED-skærm med 120 Hz i fuld HD, 128 GB lagerplads, 108 megapixel hovedkamera, stereohøjtalere, 5000 mAh batteri og 67 watt lynopladning. Redmi Note 11 Pro kommer lige omkring 2.000 kroner.

De bedste priser på Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB

Opdateret 19/6 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
2.351,-
2.351,-
Dataworld
Mindstepris
2.802,-
2.802,-
Compumail
Mindstepris
2.890,-
2.890,-

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB udbydes af 16 udbydere. Du kan spare op til 1.378,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 16 webshops »