Hvad har vi lært om den nye iPhone 14?

Hvilke nye funktioner og specifikationer har iPhone 14 og hvilke priser kommer den med? Se hvad du får for pengene.

Hvad har vi lært om den nye iPhone 14?

Annoncørbetalt indhold: Hvis du er ligesom os og følger med i, hvad der rører sig inden for ny mobilteknologi, er det garanteret heller ikke gået din næse forbi, at Apple netop har afholdt et event, hvor de præsenterede den helt nye iPhone 14. Som de har for vane, præsenterede de både standardmodellen, ligesom Plus, Pro og Pro Max også blev en realitet.

I artiklen her kan du blive klogere på, hvad den nyeste iPhone har af specifikationer, så du kan tage en beslutning om, hvorvidt en iPhone-forudbestilling er noget for dig.

Bestil iPhone 14 med de nyeste specs

Det første, der falder i øjnene, er jo givetvis designet. Batteriet er nemlig en smule tykkere, end hvad vi har været vant til fra Apples side. Heldigvis er batteriets størrelse ikke kun til for at gøre telefonen mere robust i sit udtryk, men har også den forbedrede evne, at batteriet ganske enkelt kan klare mere på en enkelt opladning end tidligere.

Størrelsen på skærmen er omtrent, som vi kender den, nemlig 6,1 tommer på iPhone 14’s standardmodel, mens topmodellerne ligger på hele 6,7 tommer. Den kendte OLED-skærm måler 2532 x 1170 pixels på den almindelige iPhone 14, mens Pro Max’s specifikationer hedder 2796 x 1290 pixels. Der er altså pixels nok at kigge på, uanset om der skal ses serier på farten, eller det er YouTube, du browser. 

Den nyeste iPhone har også sin processor at prale med. Her får du nemlig Apple’s egen A15 Bionic-chip i standardmodellerne og den helt nye A16 Bionic-chip i Pro-modellerne, hvor de større modeller naturligvis kan trække mere og giver dig en mobiloplevelse med både hurtigere og mere avanceret funktionalitet og hastighed.

Er du vild med at tage flotte billeder, kan du også godt glæde dig til at købe iPhone 14. Topmodellerne er nemlig blevet opgraderet til imponerede 48 MP og har flere linser på bagsiden. Det gør, at du får en oplevelse af virkelig at kunne stille skarpt på dine motiver og få foreviget dine minder i den bedste opløsning og billedkvalitet.

Også opdateringshastigheden er værd at berette om. Som det er tilfældet med iPhone 14’s øvrige specifikationer, gælder det også opdateringshastigheden, at den svinger afhængigt af din telefons størrelse og ydeevne, men én ting kan du være sikker på: du får et lille kraftværk mellem hænderne, der virkelig kan trække både apps, spil og videoer.

Til eventet kunne Apple fortælle, at iPhone 14 standardmodellerne kommer i følgende farver: midnat, lilla, stjerneskær, rød og blå.

Pro-modellerne kommer i følgende farver: Space black, sølv, guld og dyblilla.

Hvad koster iPhone 14?

Som Apple forklarede til eventet, kommer en iPhone 14 til at ligge i et prisleje, som vi kender fra den amerikanske tech-gigant. Det betyder, at vi på det danske marked skal betale 8.299 kroner for standardmodellen, mens de lidt større topmodeller kommer til at få et prishop og ligge fra omkring 10.499 kroner. 

Uanset hvad du har brug for i en ny telefon, er der ingen tvivl om, at iPhone 14 nærmer sig alle krav – både med det forbedrede kamera, den længere batterilevetid og den lynhurtige chip, der giver en ydeevne i absolut topklasse.