Hvilke telefoner er bedst til streaming?

Er du storforbruger af streamingtjenester til serier, musik og lydbøger, så kan du ikke bare nøjes med en tilfældig mobil – se guide til de bedste telefoner.

Hvilke telefoner er bedst til streaming?

Film, tv-serier, musik, bøger, lydbøger, podcast – det er standardunderholdning for langt de fleste. Og langt de fleste streamer også deres underholdning i dag. Vi er stadig nogle, der holder meget af at sidde med en bog mellem hænderne, men når det gælder film, tv-serier, lydbøger og podcast, så er det streaming, der gælder.

Mange benytter også underholdning på farten og ikke kun derhjemme i sofaen og det kræver faktisk ret meget af din mobil, hvis du skal få en ordentlig oplevelse. Herunder tipper vi til fem af de bedste telefoner til streaming, hvad enten det er video eller kun lyd.

Når du ønsker at bruge din mobil til at streame video, lydbøger og podcasts, er der flere vigtige funktioner, der kan forbedre din oplevelse.

Selvfølgelig kan præferencer variere afhængigt af individuel smag og brugsmønstre. Det er derfor en god idé at læse anmeldelser og undersøge specifikationer, inden du køber en mobiltelefon til streaming af video, lydbøger og podcasts. På den måde sikrer du, at den opfylder dine behov.

Se også: Telefoner der er gode til streaming

Sådan finder du den rigtige mobil til underholdning

Her er fem funktioner, der er vigtige for denne type brug.

Skærmkvalitet og størrelse

En stor skærm med højopløsning, så billedet står skarpt og med god farvegengivelse, er vigtig for at få en behagelig og visuelt tiltalende oplevelse, når du ser videoer.

Ydeevne

En kraftig processor og tilstrækkelig RAM hjælper med at sikre, at streaming af video og lyd sker problemfrit uden afbrydelser eller buffering. Dette er især vigtigt, hvis du vil multitaske eller køre andre apps samtidigt.

Batterilevetid

Lang batterilevetid er afgørende for at undgå, at din enhed løber tør for strøm midt i en video eller en podcast. En mobil med en god batteriydelse giver dig mulighed for at streame indhold i længere perioder.

Lyd- og højttalerkvalitet

Kvaliteten af lydgengivelsen og højttalere på enheden er vigtig for at nyde lydbøger og podcast, og det er også godt med god lyd på mobilen, når du ser video.

Netværksforbindelse

En stabil og hurtig internetforbindelse, enten via Wi-Fi eller mobildata, er afgørende for en jævn streamingoplevelse uden buffering eller lav opløsning. Det kan være en udfordring på farten, så  derfor er antennekvaliteten naturligvis også vigtig på en mobil, man streamer indhold på.

Herunder kan du se tre mobiltelefoner, som vi anbefaler til streaming af video og lyd.

De bedste priser på Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB

Opdateret 24/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Inphone.dk
Mindstepris
9.246,-
9.246,-
NordicElectronics
Mindstepris
9.247,-
9.247,-
Telegiganten
Mindstepris
9.496,-
9.496,-

Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB udbydes af 15 udbydere. Du kan spare op til 4.538,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 15 webshops »

De bedste priser på Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB

Opdateret 24/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
7.023,-
7.023,-
Inphone.dk
Mindstepris
7.029,-
7.029,-
Wefurb
Mindstepris
7.049,-
7.049,-

Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB udbydes af 20 udbydere. Du kan spare op til 3.976,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 20 webshops »

De bedste priser på OnePlus 11 5G (2023) 256 GB

Opdateret 24/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Inphone.dk
Mindstepris
5.499,-
5.499,-
NordicElectronics
Mindstepris
5.499,-
5.499,-
Salgsbutikken
Mindstepris
6.520,-
6.520,-

OnePlus 11 5G (2023) 256 GB udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 2.268,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus 11 5G (2023) 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »

Streamingtjenester med rabat

Flere og flere teleselskaber tilbyder mobilabonnementer med streamingtjenester inkluderet.

CBB MIX giver mulighed for at vælge streamingtjenester med rabat sammen med et lavprisabonnement.

Du kan vælge mellem Viaplay Film & Serier, HBO Max (film og serier), TV 2 Play (nyheder og underholdning) Mofibo (e-bøger og lydbøger), Podimo (podcast) og TIDAL (musikstreaming).

Lige nu kan du få adgang til alle tjenester i en måned for kun 100 kroner – du skal blot have et CBB-abonnement til mindst 99 kroner. Har du ikke et i forvejen, skal du oprettes som kunde, mens eksisterende kunder selvfølgelig også kan få glæde af tilbuddet.

Streamingtjenester koster let 99 kroner om måneden, så det er en billig måde at prøve nogle nye tjenester af på.