Hvilken iPhone har det bedste kamera?

Hvilke iPhone tager de bedste billeder? Her kan du se hvilken iPhone, der har det bedste kamera - samt et billigere alternativ til den.

Hvilken iPhone har det bedste kamera?

Når vi køber smartphones i dag, så er kameraet blandt de vigtigste funktioner. Det kommer sig af, at telefonen altid er på os og kameraerne er blevet vanvittigt gode i mobiltelefoner. Selvom kameraerne i iPhones generelt er i høj kvalitet, så er der stadig stor forskel mellem de bedste og de dårligste. Vil du have det bedste kamera i en iPhone? Så skal du vælge denne – eller dens billigere alternativ.

Der er efterhånden mange iPhones på markedet, hvor der er mange tusinder kroner i mellem. Når det kommer til kameraet, så er der stor forskel på dem. De billigste iPhones kommer med ældre, mindre og billigere kameraer, som kvalitetsmæssigt gør det udmærket, men ikke kan leve op til de bedste kameratelefoner på markedet. Så betyder kvaliteten og kameraets funktioner meget for dig, så skal du være klar på at gribe dybt i lommen. Den nyeste og dyreste iPhone er nemlig klart den bedste kameratelefon fra producenten.

Se også: De bedste iPhones på markedet

Denne iPhone har det bedste kamera

Er du på jagt efter den iPhone, der har det bedste kamera, så kommer du ikke udenom iPhone 12 Pro Max. Den har uden tvivl det bedste kamera og den største sensor. Det betyder, at den vil levere en bedre fotokvalitet, når det bliver aften og nat. Den har på bagsiden tre 12 megapixel kameraer, hvor hovedkameraet er det største i en iPhone nogensinde. Derudover er der ultravidvinkel og telefoto med 2,5x optisk zoom. Men billig er iPhone 12 Pro Max dog ikke – herunder er den billigste pris på den.

De bedste priser på Apple iPhone 12 Pro Max 5G 128 GB

Opdateret 01/8 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Mindstepris
8.230,-
8.230,-
Elgiganten.dk
Mindstepris
8.999,-
8.999,-
Komplett.dk
Mindstepris
8.999,-
8.999,-

Apple iPhone 12 Pro Max 5G 128 GB udbydes af 30 udbydere. Du kan spare op til 3.679,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone 12 Pro Max 5G 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 30 webshops »

Det billigere alternativ

Der findes dog også et billigere alternativ, hvor kan kommer ganske tæt på den kvalitet, som iPhone 12 Pro Max leverer på kameraet. Man får ikke helt samme store hovedsensor og man mister optisk zoom – til gengæld sparer man flere tusinde kroner. iPhone 12 har nemlig også et fremragende kamera og koster meget mindre:

De bedste priser på Apple iPhone 12 64 GB

Opdateret 01/8 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Komplett.dk
Mindstepris
5.555,-
5.555,-
CineMagic A/S
Mindstepris
5.685,-
5.685,-
NordicElectronics
Mindstepris
5.735,-
5.735,-

Apple iPhone 12 64 GB udbydes af 32 udbydere. Du kan spare op til 2.358,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone 12 64 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 32 webshops »

Er det markedets bedste kameratelefon?

Er iPhone 12 Pro Max markedets bedste kameratelefon? Ja og nej. Den er i hvert fald blandt de allerbedste og er på enkelte områder også den absolut bedste. Når det kommer til video, så er tager iPhone 12 Pro Max førertrøjen på. Når det kommer til fotokvaliteten, så er den med helt i top. Og i toppen er de alle så utroligt gode, at det i sidste ende handler om personlige præfererence med farver, HDR osv. Så er du på jagt efter en virkelig god kameratelefon, så er iPhone 12 Pro Max blandt markedets bedste.

Se også: De bedste kameratelefoner på markedet