Hvilken iPhone skal man købe? Guide til bedste køb

De nye iPhone 12-telefoner har alle høje priser, mens de ældre modeller er faldet markant i pris. Se her, hvilke iPhones vi mener er det bedste køb.

Apples nye iPhone 12 telefoner oplever stor efterspørgsel, selvom der er tale om nogle dyre telefoner. Den mindste iPhone 12 Mini koster fra 6.199 kroner, mens den store og største variant i 12 serien, 12 Pro Max med 512 GB hukommelse koster langt over 12.000 kroner.

Det er mange penge, også selvom kameraet er blevet forbedret, de har fået 5G og mere kraftfuld processor. Heldigvis er der godt nyt, hvis du bare rigtig gerne vil have en iPhone. Når der kommer en nye iPhone-serie, så falder prisen nemlig på de ældre modeller – næsten over hele linjen.

Hvilken iPhone skal man købe? Her er de bedste køb

Det betyder, at man i dag kan få en mobil som iPhone 11 til godt 5.000 kroner. Og det er lige netop iPhone 11, der lige nu står som det bedste køb, hvis man skal have nyt mobil med det berømte æBle-logo. Den har god stor skærm på 6,1 tommer, hurtig brugerflade, fint kamera og adgang til over 1 million apps og spil.

11’eren giver langt de fleste alt det, de har behov for, når det gælder mobiltelefon. Sammenlign priser på iPhone 11.

Er du ude efter en lidt billigere telefon fra Apple, så kan du kigge på iPhone SE 2020. Den er godt nok ikke faldet i pris, men den er stadig billig i Apple-regi med en pris på 3.699 kroner. Den er udover at have en lav pris også udstyret med et meget praktisk format og design, den har hurtig brugerflade og fornuftigt kamera. Også den har naturligvis adgang til et hav af apps og spil. Sammenlign priser på iPhone SE 2020.

Se også: Sammenlign priser på iPhone