Alcatel OneTouch U5 Dual SIM - Pris & Kvalitet

Dagens bedste pris er 794 kr. – Spar op til 0 kr.

1 forhandlere sælger Alcatel OneTouch U5 Dual SIM på nettet. Prissammenligningen af Alcatel OneTouch U5 Dual SIM viser du kan spare op til 0 kroner. Bedste pris på Alcatel OneTouch U5 Dual SIM får du hos Computersalg A/S, hvor prisen i dag er 794 kroner.

Den billigste pris på Alcatel OneTouch U5 Dual SIM sælges uden abonnemenent - Se det aktuelle tilbud fra Computersalg A/S.

Test & bedømmelse af Alcatel OneTouch U5 Dual SIM

Antennekvalitet & mobildækning:
0 /10 (Elendig)
Batterilevetid:
/10 (Elendig)
Kamera & Video:
/10 (Elendig)
Datahastighed:
/10 (Elendig)
Display & billede:
/10 (Elendig)
Brugervenlighed:
/10 (Elendig)
Samtalekvalitet:
/10 (Elendig)
Gaming & Streaming:
/10 (Elendig)
Design & materiale:
/10 (Elendig)
Navigationshastighed:
/10 (Elendig)
Samlet:
0 /100 (En elendig telefon)
SAR-værdi:
W/kg (Meget lav)

Få Mere Mobil til dine behov & pengepung

Prissammenligning af Alcatel OneTouch U5 Dual SIM

Sammenlign aktuelle priser og tilbud på Alcatel OneTouch U5 Dual SIM. Læs mere om prissammenligningen & de billigste priser.

Sammenlign priser & kvaliteter på alle Alcatel telefoner

Udbyder
Mobilpakke
Købspris
Mindstepris
Aktuelle priser
Computersalg A/S
Mindstepris
794,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
794,-
794,-

Prissammenligningen af Alcatel OneTouch U5 Dual SIM er opdateret i nat kl. 4:00. Prissammenligningen inkluderer priser og tilbud med/uden mobilabonnement. Som standard er prissammenligningen sat til at rangere efter billigste købspris. Det er muligt at også at filtrere efter bedste mindstepris.

Den billigste pris på Alcatel OneTouch U5 Dual SIM

Aktuelt er der 0 udbydere og lige så mange forskellige priser. De tre billigste priser på Alcatel OneTouch U5 Dual SIM finder du hos Computersalg A/S og . De billigste priser er henholdsvis; 794 kr., 0 kr. og 0 kr.

Vores prissammenligning afslører at prisforskellen mellem den dyreste og den billigste pris på Alcatel OneTouch U5 Dual SIM er 0 kr. Det giver med andre ord god mening at søge de billigste priser på Alcatel OneTouch U5 Dual SIM inden man beslutter sig for hvor man vil købe den, men køb den med omtanke – Der kan være stor forskel på den billigste pris og den bedste pris for dig.

Hvad er den bedste pris

Den billigste pris er ikke altid den bedste pris. Det nytter f.eks. ikke noget at købe mobilen hvis den er bundet til et mobilabonnement, der ikke har mobildækning hvor du bor. Det giver heller ingen mening at jagte den billigste pris på Alcatel OneTouch U5 Dual SIM hvis du samtidig binder dig til et unødvendigt dyrt mobilabonnement i seks måneder.

Den bedste pris for dig kan sagtens være betydeligt dyrere end de billigste alternativer. Hvis du i forvejen er tilfreds med dit nuværende mobilselskab, deres mobildækning, kundeservice og priser, så kan den bedste pris for dig sagtens være, at købe mobilen uden et tilhørende mobilabonnement.

Omvendt kan den bedste pris for dig også være at købe mobilen med et tilhørende mobilabonnement, der inkluderer taletid, data, roaming i EU, streamingtjenester m.m. der lige præcis dækker dit faktiske behov og mobilforbrug. Forudsætter selvfølgelig at mobilselskabet har mobildækning hvor du bor og for øvrigt også yder god kundeservice.

Vi anbefaler derfor at du bruger vores prissammenligninger med omtanke.

Se også:
Se alle mobiltelefoner fra Alcatel
Test & anmeldelser af mobiltelefoner
Guides & sparetips til telefoner