Apple iPhone Xs Max 64 GB - Pris & Kvalitet

Dagens bedste pris er 7.349 kr. – Spar op til 3.429 kr.

3 forhandlere sælger Apple iPhone Xs Max 64 GB på nettet. Prissammenligningen af Apple iPhone Xs Max 64 GB viser du kan spare op til 3.429 kroner. Bedste pris på Apple iPhone Xs Max 64 GB får du hos Telegiganten, hvor prisen i dag er 7.349 kroner.

Den billigste pris på Apple iPhone Xs Max 64 GB sælges uden abonnemenent - Se det aktuelle tilbud fra Telegiganten.

Test & bedømmelse af Apple iPhone Xs Max 64 GB

Antennekvalitet & mobildækning:
4 /10 (Dårlig)
Batterilevetid:
4 /10 (Dårlig)
Kamera & Video:
7 /10 (God)
Datahastighed:
7 /10 (God)
Display & billede:
7 /10 (God)
Brugervenlighed:
6 /10 (Gennemsnitlig)
Samtalekvalitet:
5 /10 (Gennemsnitlig)
Gaming & Streaming:
8 /10 (God)
Design & materiale:
8 /10 (God)
Navigationshastighed:
8 /10 (God)
Samlet:
64 /100 (En gennemsnitlig telefon)
SAR-værdi:
1.17 W/kg (Relativt høj)

Få Mere Mobil til dine behov & pengepung

Prissammenligning af Apple iPhone Xs Max 64 GB

Sammenlign aktuelle priser og tilbud på Apple iPhone Xs Max 64 GB. Læs mere om prissammenligningen & de billigste priser.

Sammenlign priser & kvaliteter på alle iPhones

Udbyder
Mobilpakke
Købspris
Mindstepris
Aktuelle priser
Telegiganten
Mindstepris
7.349,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
7.349,-
7.349,-
Befro
Mindstepris
7.350,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
7.350,-
7.350,-
Computersalg A/S
Mindstepris
10.778,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
10.778,-
10.778,-

Prissammenligningen af Apple iPhone Xs Max 64 GB er opdateret i nat kl. 4:00. Prissammenligningen inkluderer priser og tilbud med/uden mobilabonnement. Som standard er prissammenligningen sat til at rangere efter billigste købspris. Det er muligt at også at filtrere efter bedste mindstepris.

Den billigste pris på Apple iPhone Xs Max 64 GB

Aktuelt er der 0 udbydere og lige så mange forskellige priser. De tre billigste priser på Apple iPhone Xs Max 64 GB finder du hos Telegiganten, Befro og Computersalg A/S. De billigste priser er henholdsvis; 7.349 kr., 7.350 kr. og 10.778 kr.

Vores prissammenligning afslører at prisforskellen mellem den dyreste og den billigste pris på Apple iPhone Xs Max 64 GB er 3.429 kr. Det giver med andre ord god mening at søge de billigste priser på Apple iPhone Xs Max 64 GB inden man beslutter sig for hvor man vil købe den, men køb den med omtanke – Der kan være stor forskel på den billigste pris og den bedste pris for dig.

Hvad er den bedste pris

Den billigste pris er ikke altid den bedste pris. Det nytter f.eks. ikke noget at købe mobilen hvis den er bundet til et mobilabonnement, der ikke har mobildækning hvor du bor. Det giver heller ingen mening at jagte den billigste pris på Apple iPhone Xs Max 64 GB hvis du samtidig binder dig til et unødvendigt dyrt mobilabonnement i seks måneder.

Den bedste pris for dig kan sagtens være betydeligt dyrere end de billigste alternativer. Hvis du i forvejen er tilfreds med dit nuværende mobilselskab, deres mobildækning, kundeservice og priser, så kan den bedste pris for dig sagtens være, at købe mobilen uden et tilhørende mobilabonnement.

Omvendt kan den bedste pris for dig også være at købe mobilen med et tilhørende mobilabonnement, der inkluderer taletid, data, roaming i EU, streamingtjenester m.m. der lige præcis dækker dit faktiske behov og mobilforbrug. Forudsætter selvfølgelig at mobilselskabet har mobildækning hvor du bor og for øvrigt også yder god kundeservice.

Vi anbefaler derfor at du bruger vores prissammenligninger med omtanke.

Se også:
Se alle mobiltelefoner fra Apple
Test & anmeldelser af mobiltelefoner
Guides & sparetips til telefoner