Doogee S95 Pro (Android telefon) - Pris & Kvalitet

Dagens bedste pris er 2.699 kr. – Spar op til 50 kr.

2 forhandlere sælger Doogee S95 Pro (Android telefon) på nettet. Prissammenligningen af Doogee S95 Pro (Android telefon) viser du kan spare op til 50 kroner. Bedste pris på Doogee S95 Pro (Android telefon) får du hos CDON DK, hvor prisen i dag er 2.699 kroner.

Den billigste pris på Doogee S95 Pro (Android telefon) sælges uden abonnemenent - Se det aktuelle tilbud fra CDON DK.

Test & bedømmelse af Doogee S95 Pro (Android telefon)

Antennekvalitet & mobildækning:
0 /10 (Elendig)
Batterilevetid:
/10 (Elendig)
Kamera & Video:
/10 (Elendig)
Datahastighed:
/10 (Elendig)
Display & billede:
/10 (Elendig)
Brugervenlighed:
/10 (Elendig)
Samtalekvalitet:
/10 (Elendig)
Gaming & Streaming:
/10 (Elendig)
Design & materiale:
/10 (Elendig)
Navigationshastighed:
/10 (Elendig)
Samlet:
0 /100 (En elendig telefon)
SAR-værdi:
W/kg (Meget lav)

Få Mere Mobil til dine behov & pengepung

Prissammenligning af Doogee S95 Pro (Android telefon)

Sammenlign aktuelle priser og tilbud på Doogee S95 Pro (Android telefon). Læs mere om prissammenligningen & de billigste priser.

Sammenlign priser & kvaliteter på alle Doogee telefoner

Udbyder
Mobilpakke
Købspris
Mindstepris
Aktuelle priser
CDON DK
Mindstepris
2.699,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
2.699,-
2.699,-
E-ville
Mindstepris
2.749,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
2.749,-
2.749,-

Prissammenligningen af Doogee S95 Pro (Android telefon) er opdateret i nat kl. 4:00. Prissammenligningen inkluderer priser og tilbud med/uden mobilabonnement. Som standard er prissammenligningen sat til at rangere efter billigste købspris. Det er muligt at også at filtrere efter bedste mindstepris.

Den billigste pris på Doogee S95 Pro (Android telefon)

Aktuelt er der 0 udbydere og lige så mange forskellige priser. De tre billigste priser på Doogee S95 Pro (Android telefon) finder du hos CDON DK, E-ville og . De billigste priser er henholdsvis; 2.699 kr., 2.749 kr. og 0 kr.

Vores prissammenligning afslører at prisforskellen mellem den dyreste og den billigste pris på Doogee S95 Pro (Android telefon) er 50 kr. Det giver med andre ord god mening at søge de billigste priser på Doogee S95 Pro (Android telefon) inden man beslutter sig for hvor man vil købe den, men køb den med omtanke – Der kan være stor forskel på den billigste pris og den bedste pris for dig.

Hvad er den bedste pris

Den billigste pris er ikke altid den bedste pris. Det nytter f.eks. ikke noget at købe mobilen hvis den er bundet til et mobilabonnement, der ikke har mobildækning hvor du bor. Det giver heller ingen mening at jagte den billigste pris på Doogee S95 Pro (Android telefon) hvis du samtidig binder dig til et unødvendigt dyrt mobilabonnement i seks måneder.

Den bedste pris for dig kan sagtens være betydeligt dyrere end de billigste alternativer. Hvis du i forvejen er tilfreds med dit nuværende mobilselskab, deres mobildækning, kundeservice og priser, så kan den bedste pris for dig sagtens være, at købe mobilen uden et tilhørende mobilabonnement.

Omvendt kan den bedste pris for dig også være at købe mobilen med et tilhørende mobilabonnement, der inkluderer taletid, data, roaming i EU, streamingtjenester m.m. der lige præcis dækker dit faktiske behov og mobilforbrug. Forudsætter selvfølgelig at mobilselskabet har mobildækning hvor du bor og for øvrigt også yder god kundeservice.

Vi anbefaler derfor at du bruger vores prissammenligninger med omtanke.

Se også:
Se alle mobiltelefoner fra Doogee
Test & anmeldelser af mobiltelefoner
Guides & sparetips til telefoner