Doro 6531 - Pris & Kvalitet

Dagens bedste pris er 1.392 kr. – Spar op til 0 kr.

1 forhandlere sælger Doro 6531 på nettet. Prissammenligningen af Doro 6531 viser du kan spare op til 0 kroner. Bedste pris på Doro 6531 får du hos Power, hvor prisen i dag er 1.392 kroner.

Den billigste pris på Doro 6531 sælges uden abonnemenent - Se det aktuelle tilbud fra Power.

Test & bedømmelse af Doro 6531

Antennekvalitet & mobildækning:
8 /10 (God)
Batterilevetid:
6 /10 (Gennemsnitlig)
Kamera & Video:
2 /10 (Elendig)
Datahastighed:
2 /10 (Elendig)
Display & billede:
2 /10 (Elendig)
Brugervenlighed:
4 /10 (Dårlig)
Samtalekvalitet:
6 /10 (Gennemsnitlig)
Gaming & Streaming:
1 /10 (Elendig)
Design & materiale:
4 /10 (Dårlig)
Navigationshastighed:
2 /10 (Elendig)
Samlet:
37 /100 (En dårlig telefon)
SAR-værdi:
0.53 W/kg (Relativt lav)

Få Mere Mobil til dine behov & pengepung

Prissammenligning af Doro 6531

Sammenlign aktuelle priser og tilbud på Doro 6531. Læs mere om prissammenligningen & de billigste priser.

Sammenlign priser & kvaliteter på alle Doro telefoner

Udbyder
Mobilpakke
Købspris
Mindstepris
Aktuelle priser
Power
Mindstepris
1.392,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
1.392,-
1.392,-

Prissammenligningen af Doro 6531 er opdateret i nat kl. 4:00. Prissammenligningen inkluderer priser og tilbud med/uden mobilabonnement. Som standard er prissammenligningen sat til at rangere efter billigste købspris. Det er muligt at også at filtrere efter bedste mindstepris.

Den billigste pris på Doro 6531

Aktuelt er der 0 udbydere og lige så mange forskellige priser. De tre billigste priser på Doro 6531 finder du hos Power og . De billigste priser er henholdsvis; 1.392 kr., 0 kr. og 0 kr.

Vores prissammenligning afslører at prisforskellen mellem den dyreste og den billigste pris på Doro 6531 er 0 kr. Det giver med andre ord god mening at søge de billigste priser på Doro 6531 inden man beslutter sig for hvor man vil købe den, men køb den med omtanke – Der kan være stor forskel på den billigste pris og den bedste pris for dig.

Hvad er den bedste pris

Den billigste pris er ikke altid den bedste pris. Det nytter f.eks. ikke noget at købe mobilen hvis den er bundet til et mobilabonnement, der ikke har mobildækning hvor du bor. Det giver heller ingen mening at jagte den billigste pris på Doro 6531 hvis du samtidig binder dig til et unødvendigt dyrt mobilabonnement i seks måneder.

Den bedste pris for dig kan sagtens være betydeligt dyrere end de billigste alternativer. Hvis du i forvejen er tilfreds med dit nuværende mobilselskab, deres mobildækning, kundeservice og priser, så kan den bedste pris for dig sagtens være, at købe mobilen uden et tilhørende mobilabonnement.

Omvendt kan den bedste pris for dig også være at købe mobilen med et tilhørende mobilabonnement, der inkluderer taletid, data, roaming i EU, streamingtjenester m.m. der lige præcis dækker dit faktiske behov og mobilforbrug. Forudsætter selvfølgelig at mobilselskabet har mobildækning hvor du bor og for øvrigt også yder god kundeservice.

Vi anbefaler derfor at du bruger vores prissammenligninger med omtanke.

Se også:
Se alle mobiltelefoner fra Doro
Test & anmeldelser af mobiltelefoner
Guides & sparetips til telefoner