HTC U12 Plus 64 GB - Pris & Kvalitet

Dagens bedste pris er 2.999 kr. – Spar op til 0 kr.

1 forhandlere sælger HTC U12 Plus 64 GB på nettet. Prissammenligningen af HTC U12 Plus 64 GB viser du kan spare op til 0 kroner. Bedste pris på HTC U12 Plus 64 GB får du hos Elgiganten.dk, hvor prisen i dag er 2.999 kroner.

Den billigste pris på HTC U12 Plus 64 GB sælges uden abonnemenent - Se det aktuelle tilbud fra Elgiganten.dk.

Test & bedømmelse af HTC U12 Plus 64 GB

Antennekvalitet & mobildækning:
7 /10 (God)
Batterilevetid:
8 /10 (God)
Kamera & Video:
8 /10 (God)
Datahastighed:
9 /10 (Virkelig god)
Display & billede:
9 /10 (Virkelig god)
Brugervenlighed:
7 /10 (God)
Samtalekvalitet:
6 /10 (Gennemsnitlig)
Gaming & Streaming:
8 /10 (God)
Design & materiale:
8 /10 (God)
Navigationshastighed:
9 /10 (Virkelig god)
Samlet:
79 /100 (En god telefon)
SAR-værdi:
0.66 W/kg (Relativt lav)

Få Mere Mobil til dine behov & pengepung

Prissammenligning af HTC U12 Plus 64 GB

Sammenlign aktuelle priser og tilbud på HTC U12 Plus 64 GB. Læs mere om prissammenligningen & de billigste priser.

Sammenlign priser & kvaliteter på alle HTC telefoner

Udbyder
Mobilpakke
Købspris
Mindstepris
Aktuelle priser
Elgiganten.dk
Mindstepris
2.999,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
2.999,-
2.999,-

Prissammenligningen af HTC U12 Plus 64 GB er opdateret i nat kl. 4:00. Prissammenligningen inkluderer priser og tilbud med/uden mobilabonnement. Som standard er prissammenligningen sat til at rangere efter billigste købspris. Det er muligt at også at filtrere efter bedste mindstepris.

Den billigste pris på HTC U12 Plus 64 GB

Aktuelt er der 0 udbydere og lige så mange forskellige priser. De tre billigste priser på HTC U12 Plus 64 GB finder du hos Elgiganten.dk og . De billigste priser er henholdsvis; 2.999 kr., 0 kr. og 0 kr.

Vores prissammenligning afslører at prisforskellen mellem den dyreste og den billigste pris på HTC U12 Plus 64 GB er 0 kr. Det giver med andre ord god mening at søge de billigste priser på HTC U12 Plus 64 GB inden man beslutter sig for hvor man vil købe den, men køb den med omtanke – Der kan være stor forskel på den billigste pris og den bedste pris for dig.

Hvad er den bedste pris

Den billigste pris er ikke altid den bedste pris. Det nytter f.eks. ikke noget at købe mobilen hvis den er bundet til et mobilabonnement, der ikke har mobildækning hvor du bor. Det giver heller ingen mening at jagte den billigste pris på HTC U12 Plus 64 GB hvis du samtidig binder dig til et unødvendigt dyrt mobilabonnement i seks måneder.

Den bedste pris for dig kan sagtens være betydeligt dyrere end de billigste alternativer. Hvis du i forvejen er tilfreds med dit nuværende mobilselskab, deres mobildækning, kundeservice og priser, så kan den bedste pris for dig sagtens være, at købe mobilen uden et tilhørende mobilabonnement.

Omvendt kan den bedste pris for dig også være at købe mobilen med et tilhørende mobilabonnement, der inkluderer taletid, data, roaming i EU, streamingtjenester m.m. der lige præcis dækker dit faktiske behov og mobilforbrug. Forudsætter selvfølgelig at mobilselskabet har mobildækning hvor du bor og for øvrigt også yder god kundeservice.

Vi anbefaler derfor at du bruger vores prissammenligninger med omtanke.

Se også:
Se alle mobiltelefoner fra HTC
Test & anmeldelser af mobiltelefoner
Guides & sparetips til telefoner