Huawei P9 Lite (Dual SIM) - Pris & Kvalitet

Dagens bedste pris er 999 kr. – Spar op til 0 kr.

1 forhandlere sælger Huawei P9 Lite (Dual SIM) på nettet. Prissammenligningen af Huawei P9 Lite (Dual SIM) viser du kan spare op til 0 kroner. Bedste pris på Huawei P9 Lite (Dual SIM) får du hos Telegiganten, hvor prisen i dag er 999 kroner.

Den billigste pris på Huawei P9 Lite (Dual SIM) sælges uden abonnemenent - Se det aktuelle tilbud fra Telegiganten.

Test & bedømmelse af Huawei P9 Lite (Dual SIM)

Antennekvalitet & mobildækning:
5 /10 (Gennemsnitlig)
Batterilevetid:
6 /10 (Gennemsnitlig)
Kamera & Video:
6 /10 (Gennemsnitlig)
Datahastighed:
7 /10 (God)
Display & billede:
7 /10 (God)
Brugervenlighed:
7 /10 (God)
Samtalekvalitet:
4 /10 (Dårlig)
Gaming & Streaming:
6 /10 (Gennemsnitlig)
Design & materiale:
7 /10 (God)
Navigationshastighed:
7 /10 (God)
Samlet:
62 /100 (En gennemsnitlig telefon)
SAR-værdi:
0.88 W/kg (Gennemsnitlig)

Få Mere Mobil til dine behov & pengepung

Prissammenligning af Huawei P9 Lite (Dual SIM)

Sammenlign aktuelle priser og tilbud på Huawei P9 Lite (Dual SIM). Læs mere om prissammenligningen & de billigste priser.

Sammenlign priser & kvaliteter på alle Huawei telefoner

Udbyder
Mobilpakke
Købspris
Mindstepris
Aktuelle priser
Telegiganten
Mindstepris
999,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
999,-
999,-

Prissammenligningen af Huawei P9 Lite (Dual SIM) er opdateret i nat kl. 4:00. Prissammenligningen inkluderer priser og tilbud med/uden mobilabonnement. Som standard er prissammenligningen sat til at rangere efter billigste købspris. Det er muligt at også at filtrere efter bedste mindstepris.

Den billigste pris på Huawei P9 Lite (Dual SIM)

Aktuelt er der 0 udbydere og lige så mange forskellige priser. De tre billigste priser på Huawei P9 Lite (Dual SIM) finder du hos Telegiganten og . De billigste priser er henholdsvis; 999 kr., 0 kr. og 0 kr.

Vores prissammenligning afslører at prisforskellen mellem den dyreste og den billigste pris på Huawei P9 Lite (Dual SIM) er 0 kr. Det giver med andre ord god mening at søge de billigste priser på Huawei P9 Lite (Dual SIM) inden man beslutter sig for hvor man vil købe den, men køb den med omtanke – Der kan være stor forskel på den billigste pris og den bedste pris for dig.

Hvad er den bedste pris

Den billigste pris er ikke altid den bedste pris. Det nytter f.eks. ikke noget at købe mobilen hvis den er bundet til et mobilabonnement, der ikke har mobildækning hvor du bor. Det giver heller ingen mening at jagte den billigste pris på Huawei P9 Lite (Dual SIM) hvis du samtidig binder dig til et unødvendigt dyrt mobilabonnement i seks måneder.

Den bedste pris for dig kan sagtens være betydeligt dyrere end de billigste alternativer. Hvis du i forvejen er tilfreds med dit nuværende mobilselskab, deres mobildækning, kundeservice og priser, så kan den bedste pris for dig sagtens være, at købe mobilen uden et tilhørende mobilabonnement.

Omvendt kan den bedste pris for dig også være at købe mobilen med et tilhørende mobilabonnement, der inkluderer taletid, data, roaming i EU, streamingtjenester m.m. der lige præcis dækker dit faktiske behov og mobilforbrug. Forudsætter selvfølgelig at mobilselskabet har mobildækning hvor du bor og for øvrigt også yder god kundeservice.

Vi anbefaler derfor at du bruger vores prissammenligninger med omtanke.

Se også:
Se alle mobiltelefoner fra Huawei
Test & anmeldelser af mobiltelefoner
Guides & sparetips til telefoner