Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB - Pris & Kvalitet

Dagens bedste pris er 1.142 kr. – Spar op til 165 kr.

2 forhandlere sælger Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB på nettet. Prissammenligningen af Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB viser du kan spare op til 165 kroner. Bedste pris på Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB får du hos CDON DK, hvor prisen i dag er 1.142 kroner.

Den billigste pris på Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB sælges uden abonnemenent - Se det aktuelle tilbud fra CDON DK.

Test & bedømmelse af Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB

Antennekvalitet & mobildækning:
0 /10 (Elendig)
Batterilevetid:
/10 (Elendig)
Kamera & Video:
/10 (Elendig)
Datahastighed:
/10 (Elendig)
Display & billede:
/10 (Elendig)
Brugervenlighed:
/10 (Elendig)
Samtalekvalitet:
/10 (Elendig)
Gaming & Streaming:
/10 (Elendig)
Design & materiale:
/10 (Elendig)
Navigationshastighed:
/10 (Elendig)
Samlet:
0 /100 (En elendig telefon)
SAR-værdi:
W/kg (Meget lav)

Få Mere Mobil til dine behov & pengepung

Prissammenligning af Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB

Sammenlign aktuelle priser og tilbud på Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB. Læs mere om prissammenligningen & de billigste priser.

Sammenlign priser & kvaliteter på alle Xiaomi telefoner

Udbyder
Mobilpakke
Købspris
Mindstepris
Aktuelle priser
CDON DK
Mindstepris
1.142,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
1.142,-
1.142,-
Boligminister
Mindstepris
1.307,-
Telefonen sælges: Uden Abonnement
1.307,-
1.307,-

Prissammenligningen af Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB er opdateret i nat kl. 4:00. Prissammenligningen inkluderer priser og tilbud med/uden mobilabonnement. Som standard er prissammenligningen sat til at rangere efter billigste købspris. Det er muligt at også at filtrere efter bedste mindstepris.

Den billigste pris på Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB

Aktuelt er der 0 udbydere og lige så mange forskellige priser. De tre billigste priser på Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB finder du hos CDON DK, Boligminister og . De billigste priser er henholdsvis; 1.142 kr., 1.307 kr. og 0 kr.

Vores prissammenligning afslører at prisforskellen mellem den dyreste og den billigste pris på Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB er 165 kr. Det giver med andre ord god mening at søge de billigste priser på Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB inden man beslutter sig for hvor man vil købe den, men køb den med omtanke – Der kan være stor forskel på den billigste pris og den bedste pris for dig.

Hvad er den bedste pris

Den billigste pris er ikke altid den bedste pris. Det nytter f.eks. ikke noget at købe mobilen hvis den er bundet til et mobilabonnement, der ikke har mobildækning hvor du bor. Det giver heller ingen mening at jagte den billigste pris på Xiaomi Redmi 10A (Android) 32 GB hvis du samtidig binder dig til et unødvendigt dyrt mobilabonnement i seks måneder.

Den bedste pris for dig kan sagtens være betydeligt dyrere end de billigste alternativer. Hvis du i forvejen er tilfreds med dit nuværende mobilselskab, deres mobildækning, kundeservice og priser, så kan den bedste pris for dig sagtens være, at købe mobilen uden et tilhørende mobilabonnement.

Omvendt kan den bedste pris for dig også være at købe mobilen med et tilhørende mobilabonnement, der inkluderer taletid, data, roaming i EU, streamingtjenester m.m. der lige præcis dækker dit faktiske behov og mobilforbrug. Forudsætter selvfølgelig at mobilselskabet har mobildækning hvor du bor og for øvrigt også yder god kundeservice.

Vi anbefaler derfor at du bruger vores prissammenligninger med omtanke.

Se også:
Se alle mobiltelefoner fra Xiaomi
Test & anmeldelser af mobiltelefoner
Guides & sparetips til telefoner