Motorola Moto e7 – billig mobil med stor skærm og batteri

Den nye Motorola Moto e7 byder på lang batteritid, en stor 6,5 tommer skærm og et dobbelt kamera til under tusind kroner. Her er funktioner, specifikationer og pris på Motorola Moto e7.

Motorola Moto e7 – billig mobil med stor skærm og batteri

Motorola er klar med endnu en mobiltelefon i deres Moto-serie. Der er her tale om en mobiltelefon til under tusind kroner, som byder på et stort batteri og skærm og et, ifølge producenten, utroligt godt kamera. Her er alt om den nye Motorola Moto e7 – funktioner, specifikationer og en billig pris på 999 kroner.

Motorola Moto e7 er bygget i plastik og hvad der beskytter skærmen mod slag og ridser er ukendt. På bagsiden sidder en fingeraftrykslæser gemt i Motorola-logoet og på siden gemmer sig en dedikeret Google Assistent-knap. Mobilen måler 164,9 x 75,7 x 8.9 millimeter og vejer 180 gram.

Motorola Moto e7 har en stor 6,5 tommer LCD-skærm i en opløsning på 1600 x 720 pixel i et 20:9-format. Med en skærm så stor og en opløsning under fuld HD, så vil man kunne se pixels. Men den lavere opløsning letter arbejdet for processoren, hvilket i sidste ende giver en lavere pris. Og prisen på Moto e7 er skarp.

Chipsettet er et MediaTek Helio G25, som hertil har 2 GB RAM og 32 GB lagerplads, som kan udvides med MicroSD-hukommelseskort.

Læs også: Find den bedste mobil til dig

Et stort batteri i Moto e7

Med en stor skærm følger som regel også et stort batteri, og det er også tilfældet med Motorola Moto e7. Den har nemlig et batteri på 4000 mAh, som ifølge producenten holder den kørende i op til 36 timer.

Opladningen foregår ved 10W, så her er altså ikke hurtig opladning – ellers trådløs opladning.

Motorola Moto E7
Motorola Moto E7 er billig og kommer i tre farver.

Pris og tilgængelighed på Motorola e7

Motorola Moto e7 kan købes fra den 30. november til en billig vejledende pris på 999 kroner.Den kommer i tre farver: Aqua Blue, Mineral Grey og Satin Coral.

Se også: De fem bedste Motorola-telefoner