motorola edge 20-serien: Dansk pris og tilgængelighed

Se pris og tilgængelighed i Danmark på motorolas nye smartphones, edge 20, edge 20 lite og edge 20 pro. Særligt edge 20 har en uhørt lav pris.

motorola edge 20-serien: Dansk pris og tilgængelighed

motorola har præsenteret tre nye smartphones i den nye motorola edge 20-serie: henholdsvis den almindelige edge 20, en billigere edge 20 lite og en opgraderet edge 20 pro. Se pris og tilgængelighed på de tre nye smartphones her.

Dansk pris og tilgængelighed på motorola edge 20-serien

Har den nye motorola edge 20-serie vakt din interesse? Så vent til du ser prisen på den almindelige edge 20.

Telefonen er udstyret med en vild 144 Hz OLED-skærm, et lovende kamerasystem og en hurtig Snapdragon 778G-processor. Men prisen er på ingen måde i nærheden af at være så høj, som man kunne forvente (hvis det altså ikke var fordi, det var motorola, det omhandlede).

Pris på mororola edge 20

motorola edge 20 har en vejledende pris i Danmark på blot 3.699 kroner. Det er en rigtig skarp pris – særligt taget i betragtning at du får Motorola Vervebuds 800 trådløse in-ear hovedtelefoner gratis med i købet.

For at sætte i perspektiv, hvor god en pris det er, så kostede forgængeren edge fra i fjor 4.999 kroner ved salgsstart.

Telefonen kan forudbestilles fra 16. august og kommer til salg i de danske butikker den 31. august 2021 og kan købes i farverne Frosted Grey og Frosted White.

Begge farver har 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. edge 20 kan købes hos YouSee, TELMORE, Telia, Callme, Telenor, CBB, 3, OiSTER, Elgiganten, Power, Salling og Proshop.

Hvad koster mororola edge 20 pro?

Den opgraderede motorola edge 20 pro har også en utrolig skarp vejledende dansk pris på 4.999 kroner. Også her får du et gratis Motorola Vervebuds 800 med i købet.

edge 20 pro kan købes i farverne Midnight Blue og Blue Vegan Leather med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Den kan også forudbestilles fra 16. august og kan købes hos YouSee, TELMORE, Telia, Callme, Elgiganten, Power, Salling og Proshop den 31. august.

Her er prisen på motorola edge 20 lite

Den sidste telefon i rækken er den prisvenlige edge 20 lite. Den har en dansk vejledende pris på 2.699 kroner og kan købes i farverne Electric Graphite og Lagoon Green med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.

motorola edge 20 lite kommer til salg lidt senere end edge 20 og edge 20 pro. Den vil være mulig at købe fra 22. september hos YouSee, TELMORE, Telia, Callme, Telenor, CBB, 3, OiSTER, Elgiganten, Power, Salling og Proshop.

Læs også: Billig motorola moto g30 – spar over 600 kroner

Utroligt meget mobil for pengene i moto edge 20

Alle tre nye telefoner fra motorola er fastsat med en meget lav pris i forhold til deres specifikationer. Du får ganske enkelt rigtigt meget mobil for pengene. Det er særligt den almindelige motorola edge 20, som er skarpt prissat.

Du får en skærm, som er længder bedre, end hvad du ellers kan finde til samme pris. Kamerasystemet har også de specifikationer, som det papiret skal have for at kunne levere nogle rigtigt gode billeder.

motorola edge 20 har også en spritny processor, som ganske vist ikke er helt på højde med Qualcomms ypperste processorer – men det er næppe en forskel man vil bemærke i hverdagen. motorola har også besluttet at give edge 20 to års Android-opdateringer og tre års sikkerhedsopdateringer, hvilket producenten ellers ikke plejer.

Hvis du er på udkig efter en rigtig god smartphone, som er millimeter fra at kunne kaldes en topmodel, så er der ingen vej uden om motorola edge 20.

Se også: De bedste priser og tilbud på motorola-telefoner