Nokia 5.4 klar til salg i Danmark – se priser 

Nokia 5.4 er ny budget-telefon med udmærkede specifikationer og funktioner. Nu er den klar til salg i Danmark - vi sammenligner priser.

Nokia 5.4 klar til salg i Danmark – se priser 

Nokia 5.4 har potentiale til at blive en rigtig storsælger for Nokia. Ikke fordi den er et fantastisk stykke fin-tech, men fordi den kombinerer god kvalitet med en lav pris. Den er klar til salg i Danmark nu og herunder kan du se de bedste priser på telefonen.

Produktet er PT ikke tilgængeligt på det danske marked

Produktet er desværre ikke længere tilgængeligt på det danske marked. Det er muligt at det kommer tilbage på markedet senere.
Den vejledende pris på Nokia 5.4 lyder på 1.599 kroner.

Kort om Nokia 5.4 

Nokia 5.4 har skærm på 6,39 med HD+-opløsning. Den er udstyret med en fornuftig processor, der vil give en fin hastighed i brugerfladen.

Styresystemet og brugerfladen er i øvrigt Android 11, der er praktisk talt fuldstændig ren Android-oplevelse. Telefonen er sikret to store Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer i mindst tre år.

Kameraet er på 48 megapixel og man loves også, at videooptagelser bliver gode med den indbyggede ”Cinema”-funktion.

Batteriet er på 4.000 mAh.

Den er desuden Android Enterprise Recommended og derfor certificeret som et sikkert valg til erhvervslivet. Telefonen kommer i farverne Polar Night og Dusk.

Se også: Find priser på billige telefoner