Nothing Phone (1): Lanceringsdato, specifikationer, rygter og priser

De seneste rygter om Nothing Phone (1)? Her kan du læse alt om lanceringsdato, specifikationer, funktioner, design og forventet pris på Nothing Phone (1).

Nothing Phone (1): Lanceringsdato, specifikationer, rygter og priser

Medstifteren af smartphoneproducenten OnePlus er snart klar med en mobiltelefon under hans nye brand, Nothing. Det er en smartphone, der er er exceptionelt meget hype omkring og store forventninger til. I denne artikel tager vi et kig på alle de rygtede informationer om Nothing Phone (1), så du er godt klædt på til at tage imod den, når den lanceres. Her kan du læse om design, specifikationer, funktioner og den forventede pris på Nothing Phone (1).

Se også: De bedste telefoner til prisen

Design på Nothing Phone (1)

Det kan i dag være svært at se forskel på de mobiltelefoner, som producenterne tilbyder. Dette er netop et af de områder, hvor Nothing vil forsøge at skille sig ud. Deres første produkt – et par in-ear-høretelefoner – fremviste et gennemsigtigt design, der afspejlede mærkets navn. Og det er også planen med Phone (1), der skal have et gennemsigtigt design.

Allerede nu har Nothing fremvist noget af designet, hvor man kan se gennem bagsidens plastikbagside. Her kan man se kameramodulet og spolen til trådløs opladning.

Specifikationer og funktioner

Hvilke specifikationer kan Nothing Phone (1) byde på? Det er ikke alt vi ved om specifikationer og funktioner i Nothing Phone (1) endnu, men lidt ved vi dog og lidt går der rygter om. Det er ganske tydeligt, at der ikke er tale om en high-end topmodel, men nærmere en telefon, hvor man får meget for pengene.

Den skulle få en OLED-skærm på 6,55 tommer med en opløsning i fuld HD. Den skulle også byde på en høj refresh rate, men mere specifikke er rygterne ikke. Et godt bud er 120 Hz.

Telefonen skulle komme med Qualcomms Snapdragon 7 Gen 1-chip, der er nyeste mellemklasse chip. Her er indbygget 45W lynopladning.

Software er Android med nyeste Android 12, hvorpå der ligger en Nothing OS-brugerflad. Den er garanteret 3 store Android OS-opdateringer og 4 års Android-sikkerhedsopdateringer.

Pris og lanceringsdato for Nothing Phone (1)

Der er endnu ikke en dansk pris på Nothing Phone (1) – hverken med eller uden abonnement. Prisen forventes at blive 500 dollars, hvilket direkte omregnet er omtrent 3.500 kroner. Det vides endnu ikke, hvilke butikker og teleselskaber, der vil tilbyde den. Vi ved dog, at nogle udenlandske teleselskaber tager Nothing Phone (1) i deres sortiment, så det er ikke umuligt, at danske udbydere vil gøre det samme.

Nothing Phone (1) lanceres den 12. juli. Overskriften for eventet er Return to Instinct.

Se også: Test af smartphones