Nyt tilbud på iPhone SE – se billigste pris her

Apples lille, lette og billigste iPhone SE kan igen findes til en lavere pris. Se nyeste tilbud på iPhones SE 2. gen, som bringer prisen ned under 3.000 kroner.

Nyt tilbud på iPhone SE – se billigste pris her

Overvejer du at købe en iPhone SE, er den lommevenlige og kompakte smartphone netop nu på tilbud. Læs mere om iPhone SE og se billigste pris på den her.

Se også: De bedste iPhones til prisen

Tilbud på iPhone SE

Siden lanceringen i 2020 har iPhone SE 2. gen været en af de mest populære iPhones i Danmark. Det skyldes kombinationen af en lille størrelse, hurtig ydelse og en relativ billig pris. iPhone SE er nemlig den billigste smartphone i Apples sortiment – og da iPhones generelt er meget populære i Danmark, er denne model naturligvis et hit. iPhone SE blev lanceret til en pris på 3.699 kroner, men har flere gange været på tilbud. iPhone SE fik rekordlav pris i forbindelse med Black Friday sidste år, men nyeste tilbud er bestemt værd at kigge nærmere på alligevel. Se hvor iPhone SE er billigst netop nu nedenfor.

De bedste priser på Apple iPhone SE 2020 64 GB

Opdateret 17/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Telenor
Mindstepris
2.989,-
2.989,-
CDON DK
Mindstepris
3.149,-
3.149,-
NordicElectronics
Mindstepris
3.257,-
3.257,-

Apple iPhone SE 2020 64 GB udbydes af 22 udbydere. Du kan spare op til 5.609,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone SE 2020 64 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 22 webshops »

Et fornuftigt iPhone-køb

iPhone SE er ikke ligefrem en topmodel, men nærmere en iPhone, hvor man får relativt meget for pengene. Den har ikke det bedste kamera, skærm eller batteri (langtfra), men den gør det alligevel generelt nogenlunde på de fleste kvalitetsparametre – og så er det den billigste iPhone på markedet, som vi kan anbefale at bruge penge på. Hvor den derimod gør det rigtig godt er på ydelsen, hvor den kommer med et af markedets hurtigste processorer. Det betyder også, at Apple vil kunne opdatere den i lang tid fremover. Den forventes at blive opdateret til mindst 2024. Du kan læse mere om opdateringer til iPhones her.

Se også: Den bedste iPhone på markedet