OnePlus 11: Specifikationer, lancering og priser

Flagskibstelefonen OnePlus 11 har kurs mod Danmark. Læs her om dansk lancering og pris, og få et overblik over dens meget lovende specifikationer.

OnePlus 11: Specifikationer, lancering og priser

OnePlus’ næste flagskibsmobil er allerede officiel i hjemlandet, men kommer heldigvis også snart til Danmark. I denne artikel tager vi et kig på OnePlus 11 med specifikationer, officiel lancering samt et gæt på en dansk pris.

Se også: Test af mobiltelefoner fra OnePlus

Hvornår lanceres OnePlus 11?

Allerede den 4. januar vil OnePlus 11 lanceret i Kina. Herhjemme må vi desværre vente lidt endnu på den, men OnePlus har dog løftet sløret for den officielle globale lanceringsdato. Det er sandsynligvis også den dag, vi kan dele vores egne oplevelser med telefonen.

OnePlus lanceres officielt den 7. februar. Eventet streames direkte på Youtube med start fra klokken 15:00 dansk tid. Du vil dog også kunne læse alt om OnePlus 11 her på Mobilsiden efterfølgende.

Hvad koster OnePlus 11?

Der er endnu ikke en officiel dansk pris på OnePlus 11, men derfor kan vi fint gætte lidt på den. Tager vi et kig på kinesiske priser på OnePlus 11 og forgængeren OnePlus 10 Pro, kan vi få et ret godt indtryk af den danske pris.

OnePlus 10 Pro blev lanceret med en pris på 4.700 kinesiske yuan, hvilket svarer til omtrent 4.700 kroner. Herhjemme fik den en vejledende pris på 7.299 kroner.

OnePlus 11 koster til sammenligning kun 3.999 kinesiske Yuan. Det betyder altså, at vi kan forvente, at OnePlus 11 bliver billigere end sidste års topmodel fra mærket. Modsat har Apple hævet priserne betydeligt på iPhone 14-serien og Samsung forventes at gøre det samme med Galaxy S23-serien.

Vi forventer en dansk pris på OnePlus 11 omkring 6.300 kroner.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus

Om OnePlus 11

OnePlus 11 er virksomhedens seneste topmodel, der officielt tager over for sidste års OnePlus 10 Pro. Det betyder selvfølgelig, at der er en række spændende opgraderinger i vente med det nye flagskib.

Lad os tage et kig på den nye indmad i OnePlus 11. Her finder man det nye top-chipset fra Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2. Den giver både bedre ydeevne og lavere energiforbrug.

OnePlus 11 har en skærm på 6,7-tommer. Det er en 120 Hz skærm med en opløsning på 2K samt nyeste LTPO-teknologi.

OnePlus 11 5G kommer med op til 16 GB LPDDR5X RAM og et avanceret RAM-styringssystem for bedre ydeevne i multitasking- og spilscenarier. Det vides dog ikke om denne variant kommer til Danmark.

Lynopladning og nyt kamera

I typisk OnePlus-stil er der lynhurtig opladning. Den har 100 Watt SUPERVOOC-lynopladning, der skulle give omkring 50 procent strøm på 10 minutter. Batteriet i den er på 5000 mAh.

11’eren skulle også byde på forbedret kamera. Hovedkameraet er en Sony IMX890 50 megapixel sensor, en Sony IMX581 48 megapixel ultravidvinkel og en Sony IMX709 32 megapixel portrætlinse. OnePlus 11 5G er udstyret med Hasselblad-teknologi og en ny 13-kanals multispektral sensor til lys-og farveidentifikation.

Her på siden er vi klar med alle informationer om den danske lancering af OnePlus 11 den 7. februar.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner