Hvad koster OnePlus Nord CE 5G? Sammenlign priser

Den nye OnePlus Nord CE 5G kombinerer en billig pris og en god kvalitet. Se her, hvad OnePlus Nord CE koster og hvor meget du kan spare.

Hvad koster OnePlus Nord CE 5G? Sammenlign priser

Hvad koster OnePlus Nord CE 5G? Det er netop hvad vi skal kigge nærmere på i denne artikel, hvor vi også kommer omkring telefonens specifikationer og funktioner. Telefonen kommer nemlig i flere modeller med forskellige lagerplads og RAM-hukommelse – og selvfølgelig forskellige priser. Her giver vi dig oversigt til de bedste pris på OnePlus Nord CE 5G.

Det nyeste medlem af OnePlus Nord-familien kommer med et lækkert tyndt design, hurtig ydelse, 5G, stort batteri – altsammen til en skarp pris. Nord-familien blev sidste år lanceret af OnePlus, hvor de først præsenterede topmodellen i serien, OnePlus Nord. Nord kostede lige over 3.000 kroner, men der skulle ikke gå længe, før Nord-telefoner blev endnu billigere. Senere på året kom nemlig budgettelefonerne OnePlus Nord N10 og N100, hvor den billigste i dag kan finde til under 1.000 kroner. CE-versionen placerer sig mellem disse, hvor den vil friste mange med en god kombination af ydelse, kvalitet og pris.

Se også: De bedste OnePlus-telefoner på markedet

Her er prisen på OnePlus Nord CE 5G

Nu skal vi se nærmere på hvad OnePlus Nord CE 5G koster, inden vi går videre med specifikationer og funktioner. Den kommer nemlig i tre forskellige udgaver.

  •  6 GB RAM og 128 GB lagerplads koster 2.499 kroner.
  •  8 GB RAM og 128 GB lagerplads koster 2.699 kroner.
  • 12 GB RAM og 256 GB lagerplads koster 3.199 kroner.

Prismæssigt ligger OnePlus Nord og OnePlus Nord CE utroligt tæt. Vi forventer dog, at prisen på den nye model hurtigt vil falde. Dette sker ofte i løbet af de første 2-3 måneder med de fleste nye telefoner.

De bedste priser på OnePlus Nord CE 5G 6 GB RAM + 128 GB

Opdateret 29/2 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Telegiganten
Mindstepris
2.080,-
2.080,-
Merlin
Mindstepris
2.466,-
2.466,-
Computersalg A/S
Mindstepris
2.573,-
2.573,-

OnePlus Nord CE 5G 6 GB RAM + 128 GB udbydes af 5 udbydere. Du kan spare op til 1.572,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus Nord CE 5G 6 GB RAM + 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 5 webshops »

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på OnePlus-telefoner

Specifikationer og funktioner på OnePlus Nord CE

CE står “CE” for Core Edition. Ifølge OnePlus menes der med dette, at den tilbyder alt det essentielle, som en mobiltelefon i dag skal have. Og dette er for at opnå et godt kompromis mellem pris, hardware og kvalitet. Og her kunne OnePlus altså have ramt ret plet.

I OnePlus Nord CE finder man nemlig en fornuftig Snapdragon 750G. Det betyder der er god ydelse og også 5G. Men kan vælge mellem 6-12 GB RAM og 128-256 GB lagerplads, hvor den billigste model burde være rigeligt til de fleste. Man skal dog lige vide, at lagerpladsen ikke kan udvides med MicroSD-hukommelseskort.

Telefonen har en 6,4 tommer AMOLED-skærm med 90 Hz og fuld HD, hurtig opladning med Warp Charge 30T og et stort 4.500 mAh batteri.

Den kommer med Android 11 og nyeste OxygenOS 11, og producenten lover to store Android-opdateringer og tre års sikkerhedsopdateringer.

Se også: De bedste OnePlus til prisen

Bestil nu

Telefonen kan forudbestilles allerede nu. Forudbestiller man nu, så får man telefonen allerede den 14. juni. OnePlus Nord CE lander i butikker fra den 21. juni 2021 og den kommer i farverne sort, blå og sølv.