Pris på Motorola Edge 30 Ultra: Hvad koster den?

Hvilken pris har Motorola Edge 30 Ultra, den nye super telefon? Se her, hvad den koster og hvorfor den virker til at være et godt køb.

Pris på Motorola Edge 30 Ultra: Hvad koster den?

Motorola Edge 30 Ultra viser, at man godt kan få fingre i en rigtig premium-telefon uden at skulle betale 10.000+ kroner, som det er tilfældet med iPhone 14 Pro og 14 Pro Max. Pris på Motorola Edge 30 Ultra.

Telefonen virker som et rigtig spændende alternativ til langt dyrere telefoner som Samsung Galaxy S22 Ultra og iPhone 14 Pro Max, som den nye Motorola-mobil er direkte sammenlignelig med. Der er tale om en premium-telefon, der sætter ind på de vigtigste funktioner med teknik fra øverste hylde.

Samtidig er prisen virkelig skarp for en premium-mobil.

Så billig er Edge 30 Ultra

Den nye Motorola Edge 30 Ultra koster nemlig fra 6.699 kroner. Til sammenligning koster iPhone 14 Pro Max fra 11.499 kroner og den vejledende pris på Samsung Galaxy S22 Ultra starter fra 9.899 kroner.

Der er altså mange tusind kroner at spare ved at købe Motorolas nye telefon  i stedet for.

Se også: Pris på Motorola Edge 30 Ultra

Specifikationer og funktioner

Hvad får man så for pengene og kan den matche de bedste alternativer på markedet? Den er udstyret med Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-chipsæt, der er det hurtigste på markedet til Android-telefoner.

Derudover får man 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Med andre ord: Det er en uhyre kraftfuld mobil.

motorola edge 30 ultra billig pris

Se også: Hvilke telefoner er de bedste?

Skærm og batteri

Skærmen er på 6,67 tommer og er af typen pOLED-skærm i fuld HD-opløsning med 144 Hz adaptiv opdateringshastighed. Skærmen har HDR+ og 360 Hz touch rate. Alt dette betyder en telefon med en fremragende skærm.

Batteriet på 4.610 mAh er i sig selv ikke imponerende, men blot 7 minutters opladning giver til en hel dags brug, oplyser Motorola. Telefonen er udstyret med en ny 125 Watt Turbocharge oplader, der følger med i æsken.

Der er også 50 Watt trådløs opladning.

Se også: Telefoner med lang batteritid

Kamera med 200 megapixel

På kamerafronten spiller Edge 30 Ultra med megapixel-musklerne: Hele 200 megapixel har hovedkameraet og der er optisk stabilisering og Ultra Pixel Teknologi, der skal sikre knivskarpe billeder.

Derudover er der telefotokamera på 12 megapixel og ultravidvinkelkamera på 50 megapixel med synsvinkel på 114 grader.

På fronten har vi et 60 megapixel kamera, der også har Quad Pixel Teknologi. Når det gælder video, kan telefonen optage i 8K og 4K HDR10+.

Se også: Bedste kameramobil

Android-opdateringer i tre år

Motorola oplyser, at de giver telefonen Android-opdateringer i tre år og sikkerhedsopdateringer i fire år. Den kommer fra start med Android 12, så man skal forvente at få til og med Android 15.