Pris på Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 14 Ultra kommer til Danmark til april og udfordrer de allerbedste kameratelefoner på markedet - se funktioner og pris.

Pris på Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 14 Ultra er den første ultra-mobil fra den kinesiske mobilproducent på vores breddegrader. Det er særligt kameraet, der skal få den til at skille sig ud. Se pris på Xiaomi 14 Ultra.

Telefonen blev lanceret i Kina for et par dage siden, men nu er den også lanceret til det danske marked.

Se også: Sammenlign priser på Xiaomi telefoner

Hvad koster Xiaomi 14 Ultra?

14 Ultra bliver ikke en billig telefon. Desværre kender vi ikke den danske pris endnu, men kigger på på prisen i Kina og hvordan priserne på de kanter kan omregnes til det danske marked, så skal vi vente en pris på mellem 10.000 og 11.000 kroner.

Det gør naturligvis telefonen til en af de dyreste telefoner på det danske marked. Telefonen kommer ud på det danske marked til april og her vil prisen også blive offentliggjort.

Se også: Test af Xiaomi telefoner

Kort om telefonen

Xiaomi 14 Ultra har et unikt smartphone-design inspireret af traditionelle kameraer og den har et cover i vegansk læder og en IP68-certificering, hvilket gør den vandtæt ned til 1,5 meters dybde i 30 minutter.

På skærmfronten imponerer Xiaomi 14 Ultra med en WQHD+ 6,73-tommers AMOLED-skærm med 2K-opløsning på 3.200 x 1.440 pixel og en variabel opdateringsfrekvens fra 1 til 120 Hz. Med en maksimal lysstyrke på 3.000 nit og avancerede teknologier som Pro HDR og Dolby Vision lover skærmen en visuel oplevelse i topklasse.

Kameraet på Xiaomi 14 Ultra er en nøglefunktion, der består af fire 50 megapixel-kameraer, der leverer enestående billedkvalitet, uanset om det er traditionelle, vidvinkel- eller zoomoptagelser. Med understøttelse af kamerateknikker som Leica Authentic Look, Xiaomi ProFocus og 8K videooptagelse på alle fire objektiver, er dette telefonen for fotografer.

Alt peger på, at Xiaomi 14 Ultra kan have det bedste kamera i en mobil her i 2024.

Under motorhjelmen drives Xiaomi 14 Ultra af den nyeste Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform med 16 GB RAM og 512 GB lagerplads.

Telefonen kører på Android 14 med det innovative HyperOS, der tilbyder avancerede funktioner som AI Subtitles og AI Album Search. Med et batteri på 5.000 mAh og lynhurtig opladning med 90W kabel og 80W trådløs opladning, sikrer Xiaomi 14 Ultra en problemfri og kraftfuld ydeevne til enhver opgave.

Se også: Sammenlign priser på telefoner