Prisdyk gør Motorola Moto G 5G Plus til et endnu bedre køb

En af markedets mest populære telefoner, Motorola Moto G 5G Plus, tager nu et prisdyk og bliver dermed et endnu bedre køb. Se tilbuddet her.

Prisdyk gør Motorola Moto G 5G Plus til et endnu bedre køb

På trods af dens uigenkendelig navn, så er Motorola Moto G 5G en virkelig god mobiltelefon. Og hvad der er endnu bedre er, at Motorola G 5G Plus nu falder i pris, og dermed bliver endnu mere anbefalelsesværdig end før. Se hvad Motorola Moto G 5G Plus koster efter seneste prisdyk.

En attraktiv pris på Motorola Moto G 5G Plus

Nogle gange dukker der mobiltelefoner op, som er lette af anbefale. De der produkter som, når nogle spørger til købsråd, og man ender med ofte at anbefale denne model. Sådan en slags telefon er Motorola Moto G 5G Plus. Kender du ikke til modellen, så render jeg hurtigt over den under de aktuelle priser, som du ser lige her under.

Da Moto G 5G Plus blev lanceret tilbage i juli 2020, så var det med en pris på 2.699 kroner. Stadig en enormt attraktiv pris for en så anbefalelsesværdig telefon. Men med seneste prisdyk kommer Motorola Moto G 5G Plus nu under 2.000 kroner. Herunder kan du se de billigste priser på Motorola G 5G Plus:

De bedste priser på Motorola Moto G 5G Plus 64 GB

Opdateret 25/7 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Dataworld
Mindstepris
2.040,-
2.040,-
Føniks Computer
Mindstepris
2.689,-
2.689,-
Telegiganten
Mindstepris
2.690,-
2.690,-

Motorola Moto G 5G Plus 64 GB udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 1.590,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Motorola Moto G 5G Plus 64 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

Kraftfuld og rigtig god telefon

Motorola Moto G 5G Plus er en mellemklasse telefon, som blev lanceret i sommeren 2020. På trods af dens måneder på bagen, så kan den altså stadig varmt anbefales. Udover at den kommer med indbygget 5G, så får man her masser af telefon til pengene. Den er udstyret med et meget kapabelt Snapdragon 765-chipset med rigeligt RAM, men hvor den indbyggede lagerplads kan blive en udfordring for nogle med tiden. Heldigvis kan man sætte et MicroSD-hukommelseskort i den, hvorved man kan udvide lagerpladsen med mange gigabyte.

Normalt er det ikke svært at finde mangler på mellemklasse telefoner i denne prisklasse, men det er det med Moto G 5G Plus. Her får man et stort 5.000 mAh batteri med 20W-hurtigopladning, et firedobbelt kamera og en stor flot skærm. Og skærmen er værd at kigge nærmere på. Det er en 6,7 tommer LCD-skærm i fuld HD med 90 Hz-opdateringsfrekvens. Frekvensen på 90 Hz betyder, at Moto G 5G Plus vil føles mere flydende end de fleste andre telefoner i denne prisklasse.

En helt ting man skal være opmærksom på er, at telefonen med sine 168.3 x 74 x 9.7 mm og 207 gram er en rimeligt stor sag.

Se også: Sammenlign priser på Motorola telefoner

En meget brugervenlig telefon

Har du ikke tidligere prøvet en Motorola-telefon, så skal du ikke være bekymret for at springe ud i det. Motorola bruger Android, og for det meste er det Android som bagmanden, Google, mener det skal være. Det betyder, at brugerfladen i Moto G 5G Plus er simpel og lige til, men stadig med gode brugbare funktioner.

Motorola har nærmest kun tilføjet deres egne værktøjer, som man kan bruge eller lade være. Flere af dem er dog ganske brugbare, som fx Moto Actions og Moto Display. Med Moto Actions får man fx hurtige bevægelsesgenveje til kamera og lommelygte.

Se også: Find de bedste priser på smartphones