Prisfald på iPhone 13 – se laveste pris her

Hvor er iPhone 13 billigst? Vi tager et kig på prisudviklingen på Apples populære iPhone 13 og ser hvor den netop nu kan købes til laveste pris.

Prisfald på iPhone 13 – se laveste pris her

Er du på udkig efter en ny mobiltelefon, har du med stor sandsynlighed Apples iPhone 13 med i dine overvejelser. iPhone 13 er nemlig blandt de mest populære telefoner på markedet, men også blandt de dyrere. Nu er der nye prisfald på iPhone 13 – se laveste pris her i artiklen.

Se også: Laveste pris på brugt iPhone 13 finder du her

En lavere pris på iPhone 13

iPhone 13 har en vejledende pris fra 6.999 kroner for 128 GB varianten, hvilket for de fleste er mange penge at betale for en mobiltelefon. Er du en af dem vil du sætte pris på, at man netop nu kan få en iPhone 13 til en lavere pris, er den siden lanceringen løbende faldet i pris.

I forhold til den vejledende pris er den lige nu 3.000 kroner billigere. Nedenfor kan du se det nye tilbud på og laveste pris på iPhone 13. Læs mere nederst i artiklen om iPhone 13.

Laveste pris på iPhone 13 med 128 GB lagerplads

iPhone 13 – er den for dig?

I vores test giver vi iPhone 13 en samlet bedømmelse på 79 ud af 100, der er en rigtig fin karakter, men den overgås af mange andre modeller, for eksempel iPhone 13 Pro og 13 Pro Max. Her skal man dog huske på, at iPhone 13 har en meget lavere pris end disse.

iPhone 13 byder på en lysstærk skærm på 6,1 tommer, der gør den lommevenlig og samtidig stor nok til underholdning, som spil og streaming. Den har Apples nyeste og hurtigste A15 Bionic-chip, to gode kameraer på 12 megapixel, en fornuftig batteritid og mulighed for 5G. Læs mere om opdateringer til iPhones her.

Vil du gerne have en smartphone i en høj kvalitet, der har god ydelse, tager gode fotos og video, er brugervenlig og har et lækkert design? Så er iPhone 13 et godt bud – specielt nu hvor den er billigere.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på iPhones