Redmi Note 12 Pro – årets bedste mobilkøb?

Redmi Note 12 Pro imponerer på de fleste parametre, særligt til prisen - har vi allerede årets bedste mobilkøb? Se + aktuelle priser.

Redmi Note 12 Pro – årets bedste mobilkøb?

Xiaomis Redmi Note 12 Pro er en billig mellemklassetelefon, der bør kunne tage markedet med storm med sin overkommelige pris og flere førsteklassesfunktioner. Med en pris på 2.799 kroner tilbyder telefonen high-end-funktioner som et 50 megapixel-kamera, 120 Hz OLED-skærm og hurtig opladning.

Nedenfor kan du se vores bedømmelse af Redmi Note 12 Pro læse vores konklusion og se vores anbefalinger til, hvem der bør købe den.

Se også: Sammenlign priser på Xiaomi-telefoner

Redmi Note 12 Pro

Design & Materiale: 7/10
Brugervenlighed: 8/10
Batterilevetid: 8/10
Skærm: 8/10
Kamera: 7/10
Hastighed i brugerflade: 7/10
Datahastighed: 10/10
Spiloplevelse: 9/10
Antennekvalitet: 4/10
Samtalekvalitet: 7/10
Samlet karakter: 75/100

De bedste priser på Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Opdateret 06/12 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
2.383,-
2.383,-
Labtech Data
Mindstepris
2.438,-
2.438,-
MyTrendyPhone
Mindstepris
2.449,-
2.449,-

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G udbydes af 11 udbydere. Du kan spare op til 616,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Sammenlign aktuelle priser hos 11 webshops »

Konklusion på test af Redmi Note 12 Pro

Redmi Note 12 Pro har et slankt, førsteklasses design, der giver den et flagskibslook. Telefonen er lavet med plastik på siderne, men den føles eksklusiv nok med glas på forsiden og bagsiden.

Den fås i tre farver: Iceberg Blue, Arctic White og Obsidian Black. Altså blå, hvid og sort.

Bagsiden føles holdbar og rar i hånden og der er ikke behov for et etui for et ordentlig greb. Telefonens IP53-klassificering gør, at den kun beskytter mod vandstænk.

Kameramodulet er ikke så voldsomt stort egentlig på bagsiden af telefonen. Her finder vi tre optikker og en blitz. Fingeraftrykssensoren sidder på siden og den fungerer faktisk rigtig fint og egentlig bedre end de sensorer, der sidder under skærmen. Der er også et 3,5 mm hovedtelefonstik, hvilket er en virkelig dejlig funktion her i 2023.

Stor flot, farverig og flydende skærm

Note 12 Pro har et stort 6,67 tommer OLED-panel med en opløsning på 2.400 x 1.800 pixel. Skærmen leverer flotte farver og særligt den sorte farve lægger jeg mærke til – den er dejlig dyb.

Det anbefalede “Livagtige”-farveskema fremhæver farverne, men man kan ændre det til “Mættet” eller “Standard” eller endda oprette ens eget farveskema.

Telefonen har en opdateringshastighed på 120 Hz, hvilket giver flydende scrolling og overgange, når man skifter side. Det giver et fint løft til navigationen.

Telefonen har en dynamisk opdateringshastighed, der automatisk skifter mellem 60 Hz og 120 Hz, alt efter hvad brugeren laver. Vil man have endnu mere fleksibel refresh rate fra for eksempel 1-120 Hz, skal man op i de højere prislejer.

Hurtig brugerflade

Redmi Note 12 Pro er drevet af et MediaTek Dimensity 1080-AI-chipsæt med 6 GB RAM og 128 GB intern lagerplads.

Telefonen leverer en god og solid ydelse uden forsinkelse, selv når man har gang i flere ting på samme tid. Xiaomis MIUI 13 er baseret på Android 12 og giver en ret ren og brugervenlig grænseflade, men den kommer med bloatware, som ikke kan afinstalleres.

Telefonen har en 5G-forbindelse, der giver hurtige internethastigheder.

Godt kamera

Redmi Note 12 Pro har et 50 megapixelkamera, der leverer glimrende billedkvalitet. Kameramodulet rummer tre optikker, en primær på 50 megapixel, en ultravidvinkel på 8 megapixel og endelig en dybdesensor på på 2 megapixel.

Kameraet har en nattilstand, der tager ret gode billeder i svagt lys. Telefonens kamera-app tilbyder flere funktioner såsom Panorama, Pro-tilstand og Makro-tilstand. Telefonens frontkamera er på 16 megapixel.

Se også: Find god kameratelefon

Lang batteritid, hurtig opladning

Batteriet er på 5.000 mAh og giver rigtig fin batteritid. Man får let 1,5 dags brug, inden man skal lade op igen. Man kan oplade med 67W med kabel. En fuld opladning er annonceret til godt 45 minutter minutter fra 1-100 procent. 50 procent opladning tager cirka 15 minutter.

Kombinationen af god batteritid og hurtig opladning er altså bare skøn.

Er man ude efter en mobil med trådløs opladning, skal man lede efter en anden telefon – det har Redmi Note 12 Pro nemlig ikke.

Kan Redmi Note 12 Pro  anbefales, og hvem skal købe den?

Redmi Note 12 Pro har en vejledende pris på 2.799 kroner. Det giver stof til eftertanke. Nej, den kan da ikke 1:1 matche de bedste telefoner på markedet, men de bedste telefoner koster også fra 7.000 kroner og op – i hvert fald af dem, der er kommet her i 2023.

Alligevel er forskellen på en telefon som Note 12 Pro og mange gange dyrere telefon lille. Den ekstra værdi, man får hos de dyrere premium-telefon vil de færreste bemærke i dagligdagen, når man først kommer i gang med at bruge telefonen. Redmi Note 12 Pro er en klar kandidat til årets bedste mobilkøb og årets bedste telefon til prisen.

Telefonen kan egentlig anbefales til alle. Måske ikke de mindste, der skal have en mobil for første gang, da den trods alt er lidt store, men andre nybegyndere såvel som garvede mobilbrugere vil finde stor glæde ved Redmi Note 12 Pro.

Find billigste pris på Redmi Note 12 Pro her.